POZIV: Tjedan cjeloživotnog učenja 2014.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih ove godine organizira 8. Tjedan cjeloživotnog učenja, koji će se održati od 29. rujna do 5. listopada 2014. godine.

Ovogodišnji Tjedan cjeloživotnog učenja provodi se pod sloganom „DOBRO JE UČITI“, a potporu kampanji dale su osobe iz javnoga života: Ivica Kostelić, Goran Bogdan, Danijela Trbović, Blaženka Leib, Davor Pavuna, Martina Tomčić i Slaven Knezović.

Postignuti rezultati tijekom Tjedna 2013. (više od 500 različitih događanja), služe kao poticaj da i ove godine svi zajedno pošaljemo snažnu poruku o važnosti učenja i obrazovanja, a posebice obrazovanja odraslih. Stoga pozivamo sve da se organizacijom događanja, samostalno i zajednički s partnerima, tijekom trajanja kampanje priključe obilježavanju ovogodišnjega Tjedna cjeloživotnog učenja!


Kao i prethodnih godina, regionalni će se koordinatori brinuti za događanja u svojoj regiji, dijeliti promotivne materijale te pružati sve potrebne informacije. Popis koordinatora i njihove podatke za kontakt možete pronaći ovdje.
Promotivne materijali Tjedna 2014. (plakate i letke) možete preuzeti ovdje.
Događanja možete prijaviti ovdje.