Andragoško usavršavanje

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih nastavlja s provedbom stručnog usavršavanja andragoških djelatnika, a radi produbljivanja postojećih i stjecanja novih znanja i vještina u području organiziranja, operativnog planiranja i pripreme materijala za samoučenje polaznika pri izvođenju programa različitim oblicima nastave.

Tema edukacijske radionice je Planiranje i programiranje konzultativno-instruktivne i dopisno-konzultativne nastave u programima za stjecanje srednje stručne spreme i prekvalifikacije.
 
Radionice se održavaju u Zagrebu, Škola za cestovni promet, J. F. Kennedyja 8, u trajanju od 13:00 do 16:00 sati u predviđenim terminima:
 

◦15. listopada 2013.
◦18. listopada 2013.
◦22. listopada 2013.
◦25. listopada 2013.

◦15. studenoga 2013.

Zbog radioničkoga načina rada, broj sudionika je ograničen na 25, a skupina se formira prema redoslijedu prijave polaznika.
 
Pozivamo vas da odaberete datum održavanja radionice na kojoj želite sudjelovati, ispunite on-line obrazac za prijavu najkasnije sedam (7) dana prije početka edukacije. Na edukacijskim radionicama mogu sudjelovati andragoški djelatnici čiji su podatci vidljivi u bazi podataka Agencije (Andragoški zajednički upisnik podataka – AZUP). U slučaju spriječenosti sudjelovanja na odabranoj edukacijskoj radionici, nužno je pisanim putem (elektroničkom poštom na usavrsavanje@asoo.hr) o tome obavijestiti Agenciju najkasnije četiri dana prije početka.
 
Polaznici  nakon radionice dobivaju potvrdu o stručnom usavršavanju.

Kotizacija za navedene edukacijske radionice se ne naplaćuje.

On-line obrazac prijave
 
Program radionice