Obavijest o provođenju ankete poslodavaca o potrebama tržišta rada

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO) u sklopu Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA), komponente IV – Razvoj ljudskih potencijala, provodi projekt „Istraživanje potreba tržišta rada“ kojem je cilj pružati potporu Agenciji u razvoju i planiranju metoda za istraživanje potreba tržišta rada potrebnih za usklađivanje ponude strukovnog obrazovanja s potražnjom na tržištu rada.
 
U sklopu projekta provodi se i testno on-line istraživanje čiji je cilj prikupiti informacije izravno od poslodavaca o nekim od najčešćih zanimanja i kompetencija u 13 obrazovnih sektora, o budućim potrebama i planovima u pogledu potreba za različitim tipovima radne snage te planiranje ponude strukovnog obrazovanja. Pozivi za pristupanje anketi poslani su poslodavcima u čitavoj Hrvatskoj.
 
Međutim, zbog tehničkih poteškoća i pogreške od strane vanjske informatičke tvrtke koja je razvijala on-line alat za IPA projekt, pristup anketi nije bio moguć u razdoblju od 14. do 20. kolovoza 2012.
 
Ovim putem ispričavamo se svim poslodavcima koji su dobili poziv, ali koji u navedenom razdoblju nisu bili u mogućnosti pristupiti anketi. Anketa je sada dostupna i može joj se pristupiti klikom na link http://lmrsurvey.asoo.hr.
 
U slučaju bilo kakvih pitanja ili daljnjih poteškoća slobodno kontaktirajte tehničku podršku na mobilni telefon 091 492 1121 ili putem elektronske pošte kata.vidosusic@gfk.com.
 
Zahvaljujemo na suradnji i želimo Vam puno uspjeha u radu!

Poziv za pristup anketi upućen je određenim poslodavcima, prema unaprijed određenom uzorku i možete ga pogledati ovdje!