NAJAVA: Panel-diskusija "Profesionalno usmjeravanje i obrazovanje učenika s teškoćama u razvoju za strukovna zanimanja"

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira panel-diskusiju Profesionalno usmjeravanje i obrazovanje učenika s teškoćama u razvoju za strukovna zanimanja, koja će biti održana u Zavodu za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, Mirogojska 16, Zagreb, u srijedu, 27. lipnja 2012. godine u vremenu od 10:00 do 15:00 sati. Domaćin događaja je Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a skup se organizira u suradnji sa Službom za školsku i sveučilišnu medicinu Zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar.

Cilj panel-diskusije je prijenos informacija, iskustava, planova aktivnosti i prijedloga iz jednoga sustava u drugi, uključenih u provedbu, razvoj i kvalitetu profesionalnog usmjeravanja i obrazovanja učenika s teškoćama u razvoju za strukovna zanimanja, ali i problema s kojima se učenici s teškoćama u razvoju, njihovi roditelji, škole, institucije i svi drugi subjekti u odgojno-obrazovnom procesu susreću te donošenje zajedničkih preporuka za njihovo prevladavanje.

Panel-diskusija namijenjena je predstavnicima državnih i javnih institucija relevantnih za profesionalno usmjeravanje i obrazovanje učenika s teškoćama u razvoju te za njihovo zapošljavanje; ravnateljima, stručnim suradnicima i nastavnicima srednjih škola i centara za odgoj i obrazovanje; predstavnicima ustanova za visoko obrazovanje i predstavnicima nevladinih udruga osoba s invaliditetom.

Budući da je broj sudionika ograničen, pozivamo predstavnike škola da se prijave putem VETis-a (stručni skup broj: 23059).

Ostale zainteresirane predstavnike ciljnih skupina molimo da ispunjeni prijavni obrazac (može se preuzeti ovdje) pošalju na e-adresu: vlatka.klasnja@asoo.hr

Prijavni rok: ponedjeljak, 18. lipnja 2012.