Poziv nastavnicima u obrazovanju odraslih

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih nastavlja s provođenjem stručnog usavršavanja andragoških djelatnika s ciljem produbljivanja postojećih i stjecanja novih andragoških kompetencija. Stručni skupovi u obliku edukacijskih radionica organizirani su na županijskim razinama u sedam gradova: Čakovec, Daruvar, Karlovac-Zagreb, Osijek, Rijeka, Split i Zadar.
Teme i sadržaji iz područja metodičko-didaktičkih vještina oblikovani su u dva ciklusa:
Stilovi učenja i poučavanja -  tijekom travnja, svibnja i lipnja 2012.
Suradničko učenje - tijekom rujna, listopada, studenog i prosinca 2012.
 
Radionice vode vanjski suradnici Agencije koji su osposobljeni za vođenje stručnih usavršavanja u području andragoških metoda rada.
 
Pozivamo vas da odaberete broj stručnog skupa (grad i datum održavanja) na kojem želite sudjelovati, ispunite prijavnicu i pošaljete je na elektroničku poštu Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih usavrsavanje@asoo.hr najkasnije 7 dana prije početka edukacije.
 
Na edukacijskim radionicama stručnog usavršavanja mogu sudjelovati andragoški djelatnici čiji su podaci vidljivi u bazi podataka Agencije (Andragoški zajednički upisnik podataka – AZUP). U slučaju spriječenosti sudjelovanja na odabranom stručnom skupu, nužno je pisanim putem (elektronskom poštom) o tome obavijestiti Agenciju (na usavrsavanje@asoo.hr)  najkasnije 4 dana prije početka.
 
Nakon završetka edukacijske radionice, sudionici će dobiti potvrdu o stručnom usavršavanju.
Kotizacija za navedene edukacijske radionice se ne plaća.
 
Linkovi:
Plan andragoškog usavršavanja za 2012. godinu
Prijavnica