Završna konferencija projekta „Regionalna mreža lokalnih obrazovnih ustanova“ i stručni skup za ravnatelje i voditelje obrazovanja ustanova za obrazovanje odraslih, 6. i 7. ožujka 2012.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih 6. i 7. ožujka 2012. organizira dva odvojena događaja:

6. ožujka 2012. od 9.30 – 12.30 h
Završna konferencija projekta „Regionalna mreža lokalnih obrazovnih ustanova“
Hotel International, Miramarska 24 Zagreb

Konferencija ima za cilj upoznati predstavnike obrazovnog i gospodarskog sektora, partnere projekta i dionike u obrazovanju odraslih, stručnu i širu javnost te predstavnike medija s postignutim rezultatima i ishodima IPA projekta koji je imao za cilj unaprijediti ključne i ostale kompetencije odraslih polaznika kroz modernizaciju postojećih i razvoj novih kratkih programa ustanova za obrazovanje odraslih, a koji će im omogućiti da aktivnije sudjeluju na tržištu rada. Na konferenciji će govoriti ministar rada i mirovinskog sustava prof.dr.sc. Miranda Mrsića, dr.med., šef Delegacije EU u Republici Hrvatskoj gosp. Paul Vandoren te visoko predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nacrt dnevnog reda možete pogledati ovdje.

Nužno je potvrditi svoj dolazak gđi. Santi Domijan Zviedre, voditeljici ureda projektnog tima, na e-mail santa.domijan.zviedre@asoo.hr


6. ožujka od 14.00 do 17.00 h i 7. ožujka 2012. od 9.00 do 15.30 h
Stručni skup za ravnatelje i voditelje obrazovanja ustanova za obrazovanje odraslih
Hotel International, Miramarska 24 Zagreb

Teme stručnog skupa obrađivat će promjene u donošenju i pisanju programa obrazovanja odraslih (bit će predstavljena izmijenjena i dopunjena metodologija izradbe programa osposobljavanja i usavršavanja), usavršavanje nastavnika, nove mogućnosti koje nude fondovi EU-a, promociju programa obrazovanja odraslih, istraživanje i analizu obrazovnih potreba na županijskoj razini te predstavljanje Zbornika radova s Međunarodne konferencije o obrazovanju odraslih. Nacrt programa stručnog skupa možete pogledati ovdje.

Prijaviti se može isključivo putem on line obrasca OVDJE

Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se na oba skupa odvojeno.