Sedmi sastanak Radne skupine 1 u Slavonskom Brodu

 22. i 23. studenog 2011. u hotelu Central u Slavonskom Brodu održat će se sedmi sastanak radne skupine za analizu rada sektorskih vijeća i metodologije za izradu standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma.  
 
Sastanak će započeti uvodnim obraćanjima g. Jürgena Weissa, voditelja projektnog tima, i g. Nina Buića, voditelja projekta ispred Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, koji će sudionicima ukratko predstaviti najvažnije zaključke sa šestog sastanka radne skupine  te presjek provedenih aktivnosti i ostvarenih ishoda.
G. Weiss i g. Buić će potom članove radne skupine upoznati s aktualnim stanjem u procesu razvoja profila sektora, odnosno strukovnih standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma, odnosno te predstaviti prateći Priručnik.
Gospođa Tamara Hudolin, viša stručna savjetnica u ASOO-a,  članovima radne skupine će predstaviti najvažnije iskustava i zaključke sa studijskog posjeta SQA-u.
Prvi dan sastanka završit će pripremom za diseminacijsko događanje namijenjeno strukovnim školama i posjetom strukovnoj školi Matije Antuna Reljkovića.
 
Drugi dan sastanka započet će diseminacijskim događanjem na kojem će se predstavnicima strukovnih škola predstaviti najvažniji  ishodi i aktivnosti  Projekta. Također, tijekom drugom dana članove radne skupine upoznat će se s pripremama za završnu konferenciju, kao i s projektnim aktivnostima koje će provesti do kraja provedbenog razdoblja.