Predstavljanje rezultata projekta „ Jačanje institucionalnog okvira za razvoj strukovnih standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma“: alati za planiranje strukovnih kvalifikacija – metodologija razvoja strukovnih standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma

U srijedu 23. studenog 2011.  u Slavonskom Brodu održat će se prezentacija Predstavljanje rezultata projekta „ Jačanje institucionalnog okvira za razvoj strukovnih standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma“: alati za planiranje strukovnih kvalifikacija – metodologija razvoja strukovnih standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma.
Prezentaciju organizira  Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u suradnji sa Srednjom školom Matije Antuna Reljkovića, te uz potporu IPA projekta „Jačanje institucionalnog okvira za razvoj strukovnih standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma“.
Svrha prezentacije  je upoznati predstavnike strukovnih škola,  stručnu i širu javnost te predstavnike medija s rezultatima ostvarenima kroz navedeni IPA projekt čiji je Agencija korisnik.
U sklopu Projekta, suradnjom Agencije i međunarodnih i domaćih stručnjaka,  razvijena je metodologija za razvoj strukovnih standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma.
Također, razvijeni su alati za planiranje kvalifikacija – profili sektora, odnosno sveobuhvatne analitičke podloge koje po prvi puta na jednom mjestu, povezujući makroekonomske pokazatelje te podatke iz provedene ankete o  potrebnim kompetencijama kod poslodavaca daju osnovu za planiranje razvoja obrazovnog sustava i donošenja obrazovnih politika.  
Prezentacija  će se u prostorijama Srednje škole Matije Antuna Reljkovića, Ivana Cankara 76, Slavonski Brod, s početkom u 9.00 sati.