Analiza kompetencijaKOMENTARI STRUČNJAKA:

Poštovanje gđo. Jutt Ferlan,

Što se tiče upitnika i matrice kompetencija, oboje su ispravni i treba samo nastaviti prikupljanje podataka kod dodatnih poslodavaca te u upitnik dodati kompetencije iz drugih izvora (NOK, strategije - npr poduzetničkog učenja, te dokumenata relevantnih organizacija koje se bave ovim područjem). Mislim da je korisno pogledati na stanicu DG enterpirse and industry (http://ec.europa.eu/enterprise/index_en.htm) gdje su dostupne strategije i istraživanja za industrijske sektore.

Također, trebalo bi provesti i anketiranje visokoškolskih ustanova koje školuju kadrove u turizmu pa i te kompetencije dodati u tablicu.

Ukupno gledajući sve što ste napravili je potpuno ispravno tako da treba nastaviti u tom smjeru. Slobodno me kontaktirajte za bilo kakva dodatna pitanja. 

Pozdrav,

Mislav
Verzija za ispis
  • Animirani film - Reforma sustava strukovnog obrazovanja više
  • Sretan Božić i uspješnu Novu godinu želi vam projektni tim! više
  • Osmi sastanak radne skupine 1 u Zagrebu više
  • Sedmi sastanak Radne skupine 1 u Slavonskom Brodu više
  • Predstavljanje rezultata projekta „ Jačanje institucionalnog okvira za razvoj strukovnih standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma“: alati za planiranje strukovnih kvalifikacija – metodologija razvoja strukovnih standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma više