Profil sektora


KOMENTARI STRUČNAKA:

Poštovanje gđo. Ljiljana,
 
Vezano za tablicu odmah ću je doraditi iako vidim da je pivot uspio. Jedino što Vas molim je da za kompetencije koje su došle iz drugih izvora (broj 72 do 96) dodate u koje skupine pripadaju (isto kao i one koje su dali poslodavci što ste napravili). Nakon toga Vam vraćam nazad gotovu tablicu.
 
 
Pozdrav,
 
Mislav


- - - - - - - - - - - - 


Pozdrav Mislave,
 
 
hvala Vam na pomoći i što ste se javili.
Šaljem Vam nadopunjene podatke kompetencija drugih izvora, pa se nadam da je ok.
Imam u zadnjem sheetu pivot, ali samo na temelju onih podataka bez ovih nadopunjenih kompetencija, pa neznam da li je ok.
Ako možete i stignete, vidite da li je ok?
 
Što se tiče ostalih tablica, sve sam ih uspjela lijepo posložiti tako da  sve štima.
 
 
 
Lijep pozdrav,


- - - - - - - - - - - - 


Poštovanje gđo. Ljiljana,
 
U prilogu dostavljam dopunjenu tablicu sa novom pivot analizom (a ostala je i stara). Prema izvorima dodatnih kompetencija koje ste naveli sam izmijenio malo tablicu odnosno pod nazive radnih mjesta sam upisao izvore koji su mi se činili relevantni (v – visoko obrazovanje, R -  strategija sektora). Ako sam krivo zaključio slobodno popravite. Također, tim novim kompetencijama sam nekima dodao da se odnose na sva zanimanja u sektoru (radi se o onima koje dolaze iz zahtjeva visokog obrazovanja), dok sam ove koje se odnose na tehnološki razvoj nastojao rasporediti prema zanimanjima sukladno vlastitom iskustvu. Ovo možete lako popraviti i izmijeniti, pivot će Vam i dalje dobro raditi.
 
Mislim da ovime završava Vaš posao oko matrice kompetencija, a  ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja stojim Vam na raspolaganju.
 
Hvala i pozdrav,
 
Mislav

- - - - - - - - - - - - - -

Poštovani Mislave,
 
zahvaljujem puno na ovoj pomoći. To je ok i dobro ste zaključili za ove podatke. Sada ću svakako još ubaciti ove podatke i onda je sve  ok.
 
Hvala puno i veliki pozdrav,
 
Ljiljana

- - - - - - - - - - - - - - - 

Verzija za ispis
  • Animirani film - Reforma sustava strukovnog obrazovanja više
  • Sretan Božić i uspješnu Novu godinu želi vam projektni tim! više
  • Osmi sastanak radne skupine 1 u Zagrebu više
  • Sedmi sastanak Radne skupine 1 u Slavonskom Brodu više
  • Predstavljanje rezultata projekta „ Jačanje institucionalnog okvira za razvoj strukovnih standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma“: alati za planiranje strukovnih kvalifikacija – metodologija razvoja strukovnih standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma više