Jačanje institucionalnog okvira za razvoj strukovnih standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma

Osmi sastanak radne skupine 1 u Zagrebu

 6. i 7. prosinca 2011. u Zagrebu će se održati osmi sastanak radne skupine za analizu rada sektorskih vijeća i metodologije za izradu standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma.  
 
Sastanak će se odvijati u dva dijela. Tijekom prvog dana sastanka predviđeno je sudjelovanje svih članova radne skupine na završnoj konferenciji projekta, koja će se održati u hotelu Antunović.
Drugi dan sastanka započet će uvodnim obraćanjima g. Nine Buića i g. Jürgena Weissa, koji će se ujedno osvrnuti na sedmi sastanak radne skupine, odnosno na glavne projektne rezultate i aktivnosti predstavljene na završnoj konferenciji.
Nakon njihovih predstavljanje uslijedit će zajednička rasprava svih prisutnih o daljnjoj primjeni i održivosti ključnih projektnih ishoda.
Osmi, ujedno i posljednji, sastanak Radne skupine 1 završit će sažimanjem najvažnijih zaključaka i završnim obraćanjem g. Buića i g. Weissa. 
Verzija za ispis
  • Animirani film - Reforma sustava strukovnog obrazovanja više
  • Sretan Božić i uspješnu Novu godinu želi vam projektni tim! više
  • Osmi sastanak radne skupine 1 u Zagrebu više
  • Sedmi sastanak Radne skupine 1 u Slavonskom Brodu više
  • Predstavljanje rezultata projekta „ Jačanje institucionalnog okvira za razvoj strukovnih standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma“: alati za planiranje strukovnih kvalifikacija – metodologija razvoja strukovnih standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma više