Javni poziv za vanjske ocjenjivače projektnih prijava unutar otvorenog Poziva na dostavu prijedloga „Osiguravanje pomoćnika učenicima s teškoćama u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama „ u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je Poziv u svrhu angažiranja vanjskih stručnjaka za procjenu prijedloga pristiglih na otvoreni Poziv na dostavu prijedloga "Osiguravanje pomoćnika učenicima s teškoćama u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama" koji sufinancira Europski socijalni fond (ESF). Vanjskim ocjenjivačem se smatra stručnjak/inja koji/a zadovolji sve kriterije ovog Poziva, a kojeg/u Ministarstvo odabere za provedbu procjene prijava u okviru navedenog otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga.

Rok za podnošenje prijava je 30. svibnja 2014., a uvjeti natječaja i ostale relevantne informacije dostupne su na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta na sljedećoj poveznici: http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=13202&sec=3236