Objava odgovora na postavljena pitanja br. 2 - "Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini"

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je 29. studenoga 2016. godine odgovore na postavljena pitanja br. 2 u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini".


Dokument sadrži pitanja zaprimljena elektroničkim putem te pitanja postavljena na informativnim radionicama u Splitu i Rijeci. Sukladno navedenim rokovima u Uputama za prijavitelje, 28. studenoga 2016. istekao je rok za postavljanje pitanja.

Odgovori na preostala postavljena pitanja pristigla u zadanom roku, bit će objavljeni najkasnije do 7 kalendarskih dana prije isteka roka za podnošenje projektnih prijedloga.

Dokument je dostupan u rubrici "Natječaji/Europski socijalni fond 2014-2020/Otvoreni natječaji"

 

Strukturni fondovi
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Dodijeljeno 100 milijuna kuna za 28 projekata za razvoj, unapređenje i provedbu stručne prakse u visokom obrazovanju više
  • Odluka o financiranju za Poziv UP.03.1.1.04 Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse u visokom obrazovanju više
  • Objavljen Godišnji plan objave Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2020. godinu više
  • Uključite se u javne konzultacije o ESF potpori u području obrazovanja! više
  • Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo više