Obavijest o informativnim radionicama za otvoreni poziv - "Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini"

Na središnjoj mrežnoj stranici Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova (www.strukturnifondovi.hr) objavljen je poziv Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta na informativne radionice u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini“ (Europski socijalni fond  - Operativni program „ Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.).

Informativne radionice namijenjene su potencijalnim prijaviteljima i partnerima u okviru ovog Poziva.

Mjesta i datumi održavanja jednodnevnih informativnih radionica su sljedeći:
•  Zagreb, 28.10.2016., Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38, 10000 Zagreb
•  Rijeka, 8.11. 2016., Gradska vijećnica, Korzo 16, 51000 Rijeka
•  Split, 10.11.2016.,  Gradska knjižnica Marka Marulića Split, Slobode ul. 2, 21000, Split  
•  Osijek, 15.11. 2016., Gradska četvrt Gornji grad, adresa: Trg Lava Mirskog 1, 31000 Osijek


Cilj radionica je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima, prioritetima i ostalim kriterijima Poziva te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i odabir projekata.
 
Broj sudionika na informativnim radionicama je ograničen te se može prijaviti po jedan/na predstavnik/ica iz pojedine institucije.
 
U obzir će se uzimati prijave pristigle do 21. listopada 2016. godine do ­­­­16.00 sati i to prema redoslijedu zaprimanja.
Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će obaviješteni o rezultatima prijave najkasnije tri dana nakon roka zatvaranja prijava.
 
Sudjelovanje na informativnim radionicama je besplatno, a organizator je za sve sudionike osigurao osvježenja za kratke pauze i radne materijale.

Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebno je popuniti Prijavni obrazac.

Više informacija vezanih uz otvoreni natječaj dostupno je u rubrici "Natječaji/Europski socijalni fond 2014-2020/Otvoreni natječaji".

Strukturni fondovi
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Dodijeljeno 100 milijuna kuna za 28 projekata za razvoj, unapređenje i provedbu stručne prakse u visokom obrazovanju više
  • Odluka o financiranju za Poziv UP.03.1.1.04 Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse u visokom obrazovanju više
  • Objavljen Godišnji plan objave Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2020. godinu više
  • Uključite se u javne konzultacije o ESF potpori u području obrazovanja! više
  • Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo više