Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva objavilo natječaj za izradbu vizualnog identiteta IV. komponente IPA-e

Dana 15. ožujka 2010. Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva objavilo je natječaj za izradbu vizualnog identiteta IV. komponente IPA-e. IPA komponenta IV – Razvoj ljudskih potencijala – pridonosi jačanju gospodarske i socijalne kohezije te prioritetima Europske strategije zapošljavanja u području zapošljavanja, obrazovanja, stručnog osposobljavanja i socijalnog uključivanja. Kako bi se osigurala prepoznatljivost aktivnosti koje se svakodnevno provode unutar  komponente, posebice kod dijela najšire javnosti, te potencijalnih prijavitelja na natječaje o dodjeli nepovratnih sredstava, objavljen je natječaj za prijedloge i izradbu idejnog rješenja vizualnog identiteta IV. komponente IPA-e Razvoj ljudskih potencijala.
Vizualni identitet treba oslikavati opće ciljeve Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala (OPRLJP), ali i biti u skladu s IPA komunikacijskom strategijom te priručnikom Europske Unije Komunikacija i vidljivost – priručnik za vanjske aktivnosti EU.
 
Više informacija o samom natječaju možete pronaći na internetskoj stranici Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.
Strukturni fondovi
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Dodijeljeno 100 milijuna kuna za 28 projekata za razvoj, unapređenje i provedbu stručne prakse u visokom obrazovanju više
  • Odluka o financiranju za Poziv UP.03.1.1.04 Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse u visokom obrazovanju više
  • Objavljen Godišnji plan objave Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2020. godinu više
  • Uključite se u javne konzultacije o ESF potpori u području obrazovanja! više
  • Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo više