Objava neslužbenog prijevoda Uputa za prijavitelje (Guidelines for applicants) na hrvatski jezik

ASO DEFCO najavljuje objavu neslužbenog prijevoda Uputa za prijavitelje (Guidelines for applicants) na hrvatski jezik, za slijedeće Grant sheme: Uključivanje učenika s teškoćama u obrazovanje za zapošljavanje, Implementacija novih kurikuluma i Regionalna mreža lokalnih obrazovnih ustanova.
 
Neslužbeni prijevod nalazi se u sklopu Objave za podnošenje projektnih prijedloga za svaku Grant shemu, zajedno sa ostalim materijalima dostupnima od dana objave.
 
ASO DEFCO želi naglasiti da hrvatska inačica služi samo kako bi olakšali čitanje originala (engleske inačice) te ne snosi odgovornost za bilo kakve neusklađenosti koje se mogu pojaviti između ove dvije inačice. Samo inačica na engleskom jeziku i informacije koje se u njoj nalaze, smatraju se službenima.
Strukturni fondovi
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Dodijeljeno 100 milijuna kuna za 28 projekata za razvoj, unapređenje i provedbu stručne prakse u visokom obrazovanju više
  • Odluka o financiranju za Poziv UP.03.1.1.04 Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse u visokom obrazovanju više
  • Objavljen Godišnji plan objave Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2020. godinu više
  • Uključite se u javne konzultacije o ESF potpori u području obrazovanja! više
  • Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo više