TJEDAN CJELOŽIVOTNOG UČENJA U CIJELOJ HRVATSKOJ

Agencija za obrazovanje odraslih u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa te ustanovama i ostalim partnerima organizira Tjedan cjeloživotnog učenja od 28. rujna do 2. listopada u cijeloj Republici Hrvatskoj kako bi naglasila važnost i povezanost obrazovanja kao učinkovite mjere za smanjenje nezaposlenosti i ostvarenja trajne zapošljivosti. Time će se još jedanput promovirati i senzibilizirati javnost za cjeloživotno učenje i istaknuti važnost provedbe obrazovnih kampanja i društveno odgovornih projekata i aktivnosti.

Ovogodišnjem Tjednu priključile su se brojne mjerodavne ustanove s različitim djelokrugom rada, čime je potvrđeno prepoznavanje važnosti obrazovanja tijekom cijelog života. Cjelokupni program obilježavanja Tjedna možete vidjeti na internetskoj stranici http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/, i to u kategoriji Tjedan cjeloživotnog učenja, potkategorija Programi. 

Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Prijave za IV. konferenciju za ravnatelje strukovnih škola više
  • Objavljeni su materijali sa 3. Dana strukovnih nastavnika više
  • Najava događanja: Treći Dani strukovnih nastavnika više
  • Iskaz interesa (pretprijave učenika) za natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2020. - produžen rok više
  • Pravila i upute za organizaciju i provedbu natjecanja učenika strukovnih škola u šk. godini 2019./2020. više