TJEDAN CJELOŽIVOTNOG UČENJA U CIJELOJ HRVATSKOJ

Agencija za obrazovanje odraslih u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa te ustanovama i ostalim partnerima organizira Tjedan cjeloživotnog učenja od 28. rujna do 2. listopada u cijeloj Republici Hrvatskoj kako bi naglasila važnost i povezanost obrazovanja kao učinkovite mjere za smanjenje nezaposlenosti i ostvarenja trajne zapošljivosti. Time će se još jedanput promovirati i senzibilizirati javnost za cjeloživotno učenje i istaknuti važnost provedbe obrazovnih kampanja i društveno odgovornih projekata i aktivnosti.

Ovogodišnjem Tjednu priključile su se brojne mjerodavne ustanove s različitim djelokrugom rada, čime je potvrđeno prepoznavanje važnosti obrazovanja tijekom cijelog života. Cjelokupni program obilježavanja Tjedna možete vidjeti na internetskoj stranici http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/, i to u kategoriji Tjedan cjeloživotnog učenja, potkategorija Programi. 

Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • SVEČANO OTVORENJE 13. TJEDNA CJELOŽIVOTNOG UČENJA više
  • Započele su prijave za sudjelovanje na 3. Danima strukovnih nastavnika više
  • OTVORENE PRIJAVE ZA STRUČNE SKUPOVE ZA NASTAVNIKE STRUKOVNIH PREDMETA više
  • Hrvatska sudjeluje na najvećem svjetskom natjecanju mladih u vještinama - WorldSkills Kazan 2019 više
  • Produžen je Javni poziv trgovačkim društvima, ustanovama, obrtima i drugim pravnim subjektima za organizaciju stručnoga skupa za usavršavanje nastavnika strukovnih predmeta više