VELIKI ODAZIV NA DVA SEMINARA AGENCIJE

Dva su seminara Agencije za obrazovanje odraslih uspješno završena, a bila su namijenjena ravnateljima i voditeljima obrazovanja odraslih u sustavu obrazovanja odraslih te održana u Zagrebu u hotelu Four Points by Sheraton Panorama.

U četvrtak i petak (10. i 11. rujna) održan je Seminar za ravnatelje srednjoškolskih ustanova u organizaciji Agencije i Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja, a odazvale su se 134 osobe.

Tom skupu pozdravnom su se riječi obratili gospodin Želimir Janjić, državni tajnik u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa, gospodin Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje i šport grada Zagreba, i v. d. ravnatelja Agencije za obrazovanje odraslih gospodin Mile Živčić.

Drugi Seminar za ravnatelje i voditelje obrazovanja odraslih u ustanovama za obrazovanje odraslih održan je u ponedjeljak i utorak (14. i 15. rujna), a odazvala se 151 osoba.

Ono što karakterizira oba seminara izniman je odaziv i zanimanje za teme koje su prezentirane tijekom navedena četiri dana.

Prezentacije sa seminara možete pronaći ovdje:

     

     

     

  

Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Produžen je Javni poziv trgovačkim društvima, ustanovama, obrtima i drugim pravnim subjektima za organizaciju stručnoga skupa za usavršavanje nastavnika strukovnih predmeta više
  • Odluka o izboru dobitnika nagrade "Maslačak znanja"za postignuća u učenju odraslih osoba više
  • PRODUŽEN JE JAVNI POZIV ZA PRIJAVU PREDAVAČA NA STRUČNIM SKUPOVIMA ZA NASTAVNIKE STRUKOVNIH PREDMETA više
  • PRODUŽEN JE JAVNI POZIV ZA PRIJAVU DOMAĆIH PREDAVAČA NA ZAJEDNIČKIM OPĆIM PREDAVANJIMA I SEKTORSKIM PREDAVANJIMA/RADIONICAMA NA 3. DANIMA STRUKOVNIH NASTAVNIKA više
  • JAVNI POZIV TRGOVAČKIM DRUŠTVIMA, USTANOVAMA, OBRTIMA I DRUGIM PRAVNIM SUBJEKTIMA ZA ORGANIZACIJU STRUČNOGA SKUPA ZA USAVRŠAVANJE NASTAVNIKA STRUKOVNIH PREDMETA više