VELIKI ODAZIV NA DVA SEMINARA AGENCIJE

Dva su seminara Agencije za obrazovanje odraslih uspješno završena, a bila su namijenjena ravnateljima i voditeljima obrazovanja odraslih u sustavu obrazovanja odraslih te održana u Zagrebu u hotelu Four Points by Sheraton Panorama.

U četvrtak i petak (10. i 11. rujna) održan je Seminar za ravnatelje srednjoškolskih ustanova u organizaciji Agencije i Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja, a odazvale su se 134 osobe.

Tom skupu pozdravnom su se riječi obratili gospodin Želimir Janjić, državni tajnik u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa, gospodin Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje i šport grada Zagreba, i v. d. ravnatelja Agencije za obrazovanje odraslih gospodin Mile Živčić.

Drugi Seminar za ravnatelje i voditelje obrazovanja odraslih u ustanovama za obrazovanje odraslih održan je u ponedjeljak i utorak (14. i 15. rujna), a odazvala se 151 osoba.

Ono što karakterizira oba seminara izniman je odaziv i zanimanje za teme koje su prezentirane tijekom navedena četiri dana.

Prezentacije sa seminara možete pronaći ovdje:

     

     

     

  

Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Prijave za IV. konferenciju za ravnatelje strukovnih škola više
  • Objavljeni su materijali sa 3. Dana strukovnih nastavnika više
  • Najava događanja: Treći Dani strukovnih nastavnika više
  • Iskaz interesa (pretprijave učenika) za natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2020. - produžen rok više
  • Pravila i upute za organizaciju i provedbu natjecanja učenika strukovnih škola u šk. godini 2019./2020. više