ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA CARDS 2004 Obrazovanje odraslih

U organizaciji Agencije za obrazovanje odraslih i projektnog tima te uz potporu Delegacije Europske komisije u Republici Hrvatskoj i Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa 21. travnja 2009. godine u Zagrebu u hotelu Dubrovnik od 10 do 15.30 sati održana je završna konferencija projekta CARDS 2004 Obrazovanje odraslih.

Na konferenciji je sudjelovala 161 osoba, a nazočnima su se pozdravnim govorom obratili: Nj. E. gospodin Vincent Degert, šef Delegacije Europske komisije u Republici Hrvatskoj, izaslanik ministra znanosti, obrazovanja i športa - državni tajnik za srednje školstvo Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa gospodin Želimir Janjić, ravnateljica Uprave za međunarodnu suradnju i europske integracije u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa gospođa Ivana Puljiz te v. d. ravnatelj Agencije za obrazovanje odraslih gospodin Mile Živčić.

Među sudionicima bili su članovi Vijeća za obrazovanje odraslih, predstavnici veleposlanstava Italije, Finske, Grčke, Rumunjske, Poljske i Mađarske, predstavnici suradnih ustanova te ključnih dionika sustava, koji su sudjelovali u aktivnostima provedbe CARDS-a 2004.

Svrha završne konferencije bila je predstaviti završne rezultate iznimno uspješnog projekta cjelokupnoj javnosti i svim dionicima obrazovnog sustava na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini, čija je vrijednost 1,5 milijuna eura i koji se provodio u šest komponenata. U tom je smislu jedan od većih i opsežnijih CARDS projekata koji su provedeni u obrazovnom sustavu Republike Hrvatske.

Korisnici su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa te Agencija za obrazovanje odraslih, koja je i glavni projektni partner. Djelatnici Agencije i projektni tim blisko su surađivali sa svim mjerodavnim dionicima kako bi se osigurala uspješna provedba.


Tijekom događanja predstavljeni su rezultati svih 6 komponenata:

   

     

    

   

   

   

Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Najava događanja: Treći Dani strukovnih nastavnika više
  • Iskaz interesa (pretprijave učenika) za natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2020. - produžen rok više
  • Pravila i upute za organizaciju i provedbu natjecanja učenika strukovnih škola u šk. godini 2019./2020. više
  • SVEČANO OTVORENJE 13. TJEDNA CJELOŽIVOTNOG UČENJA više
  • Započele su prijave za sudjelovanje na 3. Danima strukovnih nastavnika više