Forumom u Zagrebu završena obrazovna kampanja Dodaj znanje iskustvu

U sklopu obrazovne kampanje Dodaj znanje iskustvu održano je posljednje događanje 26. veljače 2009. godine, a riječ je o forumu u Zagrebu u organizaciji projekta CARDS 2004 Obrazovanje odraslih i Agencije za obrazovanje odraslih.

 

Na forumu sudjelovali su brojni predstavnici važnih dionika, među ostalima iz Zagrebačke županije, Grada Zagreba, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske udruge poslodavaca, Udruge za cjeloživotno učenje te stručnjaci na području obrazovanja odraslih iz inozemstva.


U uvodnom dijelu govorili su zamjenik župana Zagrebačke županije Rudolf Vujević i Benni Lauridsen, stručnjak za obrazovanje u projektu CARDS 2004, koji je predstavio projekt.


O temama važnima za sustav obrazovanja odraslih, medijsku kampanju te povezivanje potreba gospodarstva i obrazovanja govorili su v. d. ravnatelja Agencije za obrazovanje odraslih Mile Živčić, predstavnik Hrvatske gospodarske komore Vitomir Tafra, voditelj Odjela analitike Središnje službe HZZ-a Darko Oračić, pročelnik Odjela za gospodarstvo Zagrebačke županije Krunoslav Pilko te stručnjak za obrazovanje odraslih iz Velike Britanije Eddie White.

 

 

Ovdje možete pročitati zaključke donesene na forumu.

Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Javni poziv za prijavu domaćih predavača na zajedničkim i sektorskim predavanjima/radionicama na 4. Danima strukovnih nastavnika više
  • STRUČNI SKUPOVI ZA PRIPRAVNIKE - NASTAVNIKE STRUKOVNIH PREDMETA više
  • SVEČANA DODJELA RJEŠENJA O NAPREDOVANJU / PONOVNOM IZBORU U ZVANJE više
  • VODITELJI MEĐUŽUPANIJSKIH STRUČNIH VIJEĆA - SVI SEKTORI više
  • Konferencija „Aktualnosti u sustavu obrazovanja odraslih“ više