Na seminarima Agencije 533 sudionika


Agencija za obrazovanje odraslih završila je ciklus od pet seminara za ravnatelje i voditelje obrazovanja u ustanovama za obrazovanje odraslih o temi primjene pravilnika u praksi.

Na pet regionalnih seminara u Osijeku, Rijeci, Splitu, Varaždinu i Zagrebu sudjelovalo je 533 sudionika iz 360 ustanova za obrazovanje odraslih.

Ovim ciklusom Agencija je uspješno počela svoju savjetodavnu ulogu, a posebno treba istaknuti veliku posjećenost seminara, što je kvalitetan nastavak suradnje Agencije i ustanova koje provode obrazovanje odraslih u Hrvatskoj.

 

 

 

U daljnjem tekstu možete pročitati pojedinačne izvještaje sa seminara iz Splita, Varaždina i Zagreba.

 

Split, 15. siječnja 2009.

 

    

U Splitu je 15. siječnja održan seminar za ravnatelje i voditelje obrazovanja u konferencijskoj dvorani Gradske knjižnice Marko Marulić.

Na seminaru je sudjelovalo 106 sudionika iz ustanova s područja  Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Šibensko-kninske i Dubrovačko-neretvanske županije.

 

 

Varaždin, 20. siječnja 2009.

 

    

Dana 20. siječnja 2009. godine uprostoru Županijske skupštine Varaždinske županije održan je seminar za ravnatelje i voditelje obrazovanja iz Varaždinske, Krapinsko-zagorske, Međimurske, Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije. Skup je svojom prisutnošću uveličao varaždinski župan dr.sc. Zvonimir Sabati,  koji je pozdravio sudionike te im se obratio s nekoliko prigodnih riječi.

Na seminaru je bilo 70 sudionika iz ustanova za obrazovanje odraslih.

 

 

Zagreb, 22. siječnja 2009.

 

    

Posljednji i po brojnosti sudionika najveći seminar za ravnatelje i voditelje obrazovanja odraslih održan je 22. siječnja 2009. godine u Zagrebu u dvorani Grand hotela Internationala.

Seminar je bio namijenjen ustanovama za obrazovanje odraslih s područja grada Zagreba te Zagrebačke i Sisačko-moslavačke županije. Sudjelovalo je 205 sudionika iz ustanova za obrazovanje odraslih.

 


Ovdje možete pronaći materijale sa seminara za ravnatelje i voditelje obrazovanja u ustanovama za obrazovanje odraslih:

Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Najava događanja: Treći Dani strukovnih nastavnika više
  • Iskaz interesa (pretprijave učenika) za natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2020. - produžen rok više
  • Pravila i upute za organizaciju i provedbu natjecanja učenika strukovnih škola u šk. godini 2019./2020. više
  • SVEČANO OTVORENJE 13. TJEDNA CJELOŽIVOTNOG UČENJA više
  • Započele su prijave za sudjelovanje na 3. Danima strukovnih nastavnika više