Seminar za ravnatelje i voditelje obrazovanja u ustanovama za obrazovanje odraslih

Agencija za obrazovanje odraslih započinje niz seminara za ravnatelje i voditelje obrazovanja u ustanovama za obrazovanje odraslih na temu primjene pravilnika u praksi. Prvi seminar održat će se u Osijeku 12. prosinca, a namijenjen je ustanovama s područja Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske i Vukovarsko-srijemske županije. Nakon toga slijedi seminar u  Rijeci 15. prosinca koji je namijenjen ustanovama Primorsko-goranske, Istarske, Ličko-senjske i Karlovačke županije.

U siječnju se nastavlja s održavanjem seminara u Splitu za Splitsko-dalmatinsku, Šibensko-kninsku, Dubrovačko-neretvansku i Zadarsku županiju te u Zagrebu za Grad Zagreb, Zagrebačku, Krapinsko-zagorsku, Varaždinsku, Međimursku, Koprivničko-križevačku, Bjelovarsko-bilogorsku i Sisačko- moslavačku županiju. O vremenu i mjestu održavanja obavijestit ćemo vas pravovremeno.

Seminar u Osijeku:
Poziv
Program
Prijavnica

Seminar u Rijeci:
Poziv
Program
Prijavnica

Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Javni poziv za prijavu domaćih predavača na zajedničkim i sektorskim predavanjima/radionicama na 4. Danima strukovnih nastavnika više
  • STRUČNI SKUPOVI ZA PRIPRAVNIKE - NASTAVNIKE STRUKOVNIH PREDMETA više
  • SVEČANA DODJELA RJEŠENJA O NAPREDOVANJU / PONOVNOM IZBORU U ZVANJE više
  • VODITELJI MEĐUŽUPANIJSKIH STRUČNIH VIJEĆA - SVI SEKTORI više
  • Konferencija „Aktualnosti u sustavu obrazovanja odraslih“ više