Seminar za ravnatelje i voditelje obrazovanja u ustanovama za obrazovanje odraslih

Agencija za obrazovanje odraslih započinje niz seminara za ravnatelje i voditelje obrazovanja u ustanovama za obrazovanje odraslih na temu primjene pravilnika u praksi. Prvi seminar održat će se u Osijeku 12. prosinca, a namijenjen je ustanovama s područja Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske i Vukovarsko-srijemske županije. Nakon toga slijedi seminar u  Rijeci 15. prosinca koji je namijenjen ustanovama Primorsko-goranske, Istarske, Ličko-senjske i Karlovačke županije.

U siječnju se nastavlja s održavanjem seminara u Splitu za Splitsko-dalmatinsku, Šibensko-kninsku, Dubrovačko-neretvansku i Zadarsku županiju te u Zagrebu za Grad Zagreb, Zagrebačku, Krapinsko-zagorsku, Varaždinsku, Međimursku, Koprivničko-križevačku, Bjelovarsko-bilogorsku i Sisačko- moslavačku županiju. O vremenu i mjestu održavanja obavijestit ćemo vas pravovremeno.

Seminar u Osijeku:
Poziv
Program
Prijavnica

Seminar u Rijeci:
Poziv
Program
Prijavnica

Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Najava događanja: Treći Dani strukovnih nastavnika više
  • Iskaz interesa (pretprijave učenika) za natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2020. - produžen rok više
  • Pravila i upute za organizaciju i provedbu natjecanja učenika strukovnih škola u šk. godini 2019./2020. više
  • SVEČANO OTVORENJE 13. TJEDNA CJELOŽIVOTNOG UČENJA više
  • Započele su prijave za sudjelovanje na 3. Danima strukovnih nastavnika više