Agencija za obrazovanje odraslih prvi put organizira Tjedan cjeloživotnog učenja

Agencija za obrazovanje odraslih prvi put organizira Tjedan cjeloživotnog učenja (TCU) na nacionalnoj razini.

Tjedan cjeloživotnog učenja održava se u Zagrebu (od 29. rujna do 3. listopada) i u tri županije: Vukovarsko-srijemskoj (Vukovar) 29. rujna, Ličko-senjskoj (Gospić) 1. listopada te Šibensko-kninskoj županiji (Knin) 3. listopada.

U sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja organiziramo i Sajam cjeloživotnog učenja koji će se održati u ponedjeljak, 29. rujna, od 10.00 do 16.00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Na Sajmu će biti postavljeno pedesetak štandova na kojima će zagrebačke ustanove za obrazovanje odraslih predstavljati svoje djelovanje i programe. Tom prilikom građani će moći saznati sve potrebne informacije o programima putem kojih mogu steći dodatno obrazovanje, prekvalifikaciju, osposobljavanje i na taj način sudjelovati u cjeloživotnom učenju. Posebna zanimljivost bit će nagradni voucheri koje će ustanove za obrazovanje odraslih darivati zainteresiranim građanima (npr. ECDL tečajevi, tečajevi stranih jezika, radionice kuhanja, tečaj fuzije stakla, uvodni shiatsu seminar, radionica aromakozmetike, itd.) Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete i pokušaju osvojiti ove zanimljive programe!

U Zagrebu će, osim Sajma, u sklopu TCU-a biti održan i seminar u suradnji s Fakultetom političkih znanosti, radionice u suradnji s European Training Foundationom te tribina u suradnji s partnerima: Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Hrvatskom udrugom poslodavaca, Hrvatskom obrtničkom komorom, Hrvatskom gospodarskom komorom i Savezom samostalnih sindikata Hrvatske.

U županijskim središnjicama također će se održati sajmovi, predavanja i radionice.

 

Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Važne informacije za strukovne škole, nastavnike i učenike te ustanove za obrazovanje odraslih više
  • Javni poziv za prijavu autora opširnijih pisanih materijala za samostalno učenje nastavnika strukovnih predmeta više
  • Objavljeni materijali i fotografije s 4. Dana strukovnih nastavnika više
  • Obavijest o načinu upućivanja zahtjeva i upita Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih više
  • Nastava na daljinu, raspored za maturante više