I u Vinkovcima predstavljen projekt "Ulaganje u obrazovanje za deficitarna zanimanja"

Nakon sastanka u Šibeniku, predstavnici Agencije za obrazovanje odraslih zamjenik ravnateljice Zoran Smolić, načelnik Odjela za stručni nadzor Franjo Galeković i voditeljica Odsjeka za programe i projekte Ivana Ramić predstavili su prijedlog projekta "Ulaganje u obrazovanje za deficitarna zanimanja" predstavnicima suradnih ustanova, u ponedjeljak, 30. lipnja 2008. godine, u Industrijsko-obrtničkoj školi u Vinkovcima.


Na sastanku su bili i predstavnici suradnih ustanova: tajnik Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Vukovar Jugoslav Holik, iz Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Vukovar Marina Maslać, ravnateljica Industrijsko-obrtničke škole S. S. Kranjčević Vinkovci Marija Sunđi, iz Obrtničke komore Vukovarsko-srijemske županije Tomislav Grospić, iz Učilišta Slađana Dabro Vukovar Gabrijela Bučak, iz Obrtničko-industrijske škole Županja Mijo Jagrić, iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područna služba Vinkovci Dubravka Konečki i Vesna Kovač, iz Poljoprivredno-šumarske škole Vinkovci Anatolije Pstrocki, s Tehničkog veleučilišta Vinkovci Ante Gale, iz Industrijsko-obrtničke škole S. S. Kranjčević Vinkovci Eva Tomašević, iz Drvodjelske tehničke škole Jasna Zovko, iz EDUCE- ustanove za obrazovanje odraslih Vinkovci Anka Sliščević, pročelnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područna služba Vukovar Jasna Kolar, iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područna služba Vukovar Ivan Pinter i iz Upravnog odjela za školstvo, kulturu i šport Virovitičko-srijemske županije Marija Kranjčević.


Članovi Agencije posjetit će i Gospić u petak, 4. srpnja 2008. godine, kako bi se s projektom upoznali i predstavnici ustanova Ličko-senjske županije.

Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Najava događanja: Treći Dani strukovnih nastavnika više
  • Iskaz interesa (pretprijave učenika) za natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2020. - produžen rok više
  • Pravila i upute za organizaciju i provedbu natjecanja učenika strukovnih škola u šk. godini 2019./2020. više
  • SVEČANO OTVORENJE 13. TJEDNA CJELOŽIVOTNOG UČENJA više
  • Započele su prijave za sudjelovanje na 3. Danima strukovnih nastavnika više