O nama
OBRAZOVNI PROGRAMI
Razvoj obrazovnih programa
Priznavanje inozemnih kvalifikacija
Pomoćnički ispit
Međunarodna suradnja i projekti
Osiguravanje kvalitete
Stručna usavršavanja
Stručni ispiti i napredovanja
Natjecanja učenika
Drugi obrazovni materijali
Dokumenti
Korisni linkovi
Arhiva novosti i najava
Kontakt
Obavijest i upute ustanovama za Obrazovanje odraslih

Održani su informativni dani/radionice vezane uz novi natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, "Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada/gospodarstva"

U periodu od 6. – 15. travnja 2011. održani su informativni dani/radionice vezane uz novi natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, "Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada/gospodarstva", unutar IPA programa IV. Komponente.

Informativni dani/radionice u obliku jednodnevnih događanja održani su u sljedećim gradovima: Osijek i Split (6. travnja), Slavonski Brod i Zadar (7. travnja), Pula i Varaždin (11. travnja), Rijeka (12. travnja) te Zagreb (15. travnja).

Jednodnevnim događanjima prisustvovali su predstavnici  strukovnih škola te predstavnici institucija i organizacija koje mogu djelovati kao partneri školama u provedbi projekata (poslodavci, lokalne vlasti, sindikati, udruge, zaklade, zadruge i sl.).

Na informativnim danima/radionicama bilo je ukupno je 412 sudionika. Zabilježen je izvrstan odaziv strukovnih škola budući su događanjima prisustvovali predstavnici iz 181 strukovne škole. Isto tako valja naglasiti da su sudionici iz redova mogućih partnera na projektima predstavljali 57 institucija, odnosno organizacija.

Organizacija ovih događanja provodila se u okviru IPA projekta "Implementacija novih kurikuluma" (ugovor o uslugama). Svrha informativnih dana/radionica bila je upoznati sudionike s novim natječajem za dodjelu bespovratnih sredstava te ih pripremiti za nadolazeće seminare Kako pripremiti prijedloga IPA projekta.
Prezentaciju s održanih informativnih dana/radionica možete pogledati ovdje.
Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • HEP dodjeljuje 129 stipendija učenicima i studentima više
  • Javni poziv za prijavu domaćih predavača na zajedničkim i sektorskim predavanjima/radionicama na 4. Danima strukovnih nastavnika više
  • STRUČNI SKUPOVI ZA PRIPRAVNIKE - NASTAVNIKE STRUKOVNIH PREDMETA više
  • SVEČANA DODJELA RJEŠENJA O NAPREDOVANJU / PONOVNOM IZBORU U ZVANJE više
  • VODITELJI MEĐUŽUPANIJSKIH STRUČNIH VIJEĆA - SVI SEKTORI više