O nama
OBRAZOVNI PROGRAMI
Razvoj obrazovnih programa
Priznavanje inozemnih kvalifikacija
Pomoćnički ispit
Međunarodna suradnja i projekti
Osiguravanje kvalitete
Stručna usavršavanja
Stručni ispiti i napredovanja
Natjecanja učenika
Drugi obrazovni materijali
Dokumenti
Korisni linkovi
Arhiva novosti i najava
Kontakt
Obavijest i upute ustanovama za Obrazovanje odraslih

Najava održavanja seminara: "Kako pripremiti prijedlog IPA projekta"

U razdoblju od 26. travnja – 4. svibnja 2011. godine održat će se jednodnevni seminari Kako pripremiti prijedlog IPA projekta namijenjeni isključivo strukovnim školama, a vezan uz novi natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, “Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada / gospodarstva“, unutar IPA programa IV. komponenta - Razvoj ljudskih potencijala.

Natječaj za ovu dodjelu bespovratnih sredstava objavljen je 1. travnja 2011. i otvoren je za vaše projektne prijedloge do 20. svibnja 2011. Ukupan (indikativni) iznos dostupnih sredstava unutar ovog natječaja iznosi 2.600.000 EUR-a. Detalje o natječaju možete pronaći ovdje.

Kako bismo Vas detaljnije informirali o procedurama za pripremu prijedloga projekata, seminari namijenjeni isključivo za predstavnike strukovnih škola biti će organizirani u sljedećim gradovima:
  • Zagreb (26. i 27. travnja),
  • Osijek (29. travnja),
  • Split (2. svibnja) i
  • Opatija (4. svibnja).
Na jednodnevne seminare pozvani su isključivo predstavnici strukovnih škola te na svakom seminaru mogu sudjelovati najviše 2 predstavnika/ce ispred svake strukovne škole.

Putni troškovi i troškovi smještaja/noćenja pokriveni su iz projekta (detalji su navedeni u Obrascu za prijavu). Također, za sve sudionike osigurani su radni materijali, osvježenja u pauzama i ručak. Dnevni red  jedinstven je za sve gradove i možete ga pronaći ovdje.

Broj sudionika na ovim seminarima je ograničen, a rok za slanje prijave za sudjelovanje je 19. travnja 2011. Za prijavu sudjelovanja na ovim seminarima potrebno je popuniti prijavni obrazac i poslati ga na adresu elektronske pošte navedene u samom obrascu ( catherine.nikovic@asoo.hr ).  
Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Preporuke za provođenje obrane završnog rada i učenja temeljenog na radu u sustavu strukovnog obrazovanja i osposobljavanja više
  • Upute za provedbu praktičnih vježbi, dopunske nastave, popravnih i razlikovnih ispita u srednjim školama te obrana završnog rada u srednjim strukovnim školama svibanj/lipanj 2020. više
  • Preporuke za vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu za sustav strukovnog obrazovanja i sustav obrazovanja odraslih više
  • Obavijest o otkazivanju Državnog natjecanja učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2020. više
  • Odluka o poništavanju Javnog poziva za prijavu škola domaćina za državno natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2020. u školskoj godini 2019./2020. više