O nama
OBRAZOVNI PROGRAMI
Razvoj obrazovnih programa
Priznavanje inozemnih kvalifikacija
Pomoćnički ispit
Međunarodna suradnja i projekti
Osiguravanje kvalitete
Stručna usavršavanja
Stručni ispiti i napredovanja
Natjecanja učenika
Drugi obrazovni materijali
Dokumenti
Korisni linkovi
Arhiva novosti i najava
Kontakt
Obavijest i upute ustanovama za Obrazovanje odraslih

4. Dani strukovnih nastavnika

Agencija nastavlja s planiranjem i organiziranjem niza aktivnosti sa svrhom unaprjeđenja i osnaživanja kapaciteta sustava, a kako bismo ostvarili zajedničku viziju - usmjeravanje učenika da, kroz proces učenja i istraživanja, dosegnu svoj vrhunac.

Nakon uspješno održanih 1., 2. i 3. Dana strukovnih nastavnika, na kojima je sudjelovalo ukupno više od 1 200 nastavnika, Agencija nastavlja tu tradiciju i po četvrti put organizira ovaj iznimno važan događaj, a sa svrhom okupljanja nastavnika strukovnih predmeta iz cijele Hrvatske te kontinuiranog unaprjeđenja njihovih profesionalnih kompetencija kako bi mogli primjereno odgovoriti na promjene koje se događaju u sustavu strukovnog obrazovanja.

Produljenjem trajanja ESF-ova projekta „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“ na prvih šest mjeseci 2020. godine, otvorila se prilika za organizaciju četvrtih Dana strukovnih nastavnika koji se održavaju od 4. do 6. ožujka 2020. godine, a, kao i dosad, financirani su sredstvima iz projekta.
 
Dani po četvrti put okpljaju oko 500 sudionika, 30 predavača, te će biti održano 40 predavanja i radionica - što pruža strukovnim nastavnicima jedinstvenu priliku za razvoj profesionalnih kompetencija te za povezivanje s kolegama iz drugih dijelova Hrvatske. Sudjelovanje na Danima i dalje je potpuno besplatno za strukovne nastavnike.

Program događanja i raspored predavanja, kao i profili predavača, dostupni su u mobilnoj aplikaciji Dani strukovnih nastavnika a fotografije i prezentacije bit će moguće preuzeti po završetku događanja na mrežnoj stranici https://danistrukovnihnastavnika2020.weebly.com/
Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Obavijest o načinu upućivanja zahtjeva i upita Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih više
  • Važne informacije za strukovne škole, nastavnike i učenike te ustanove za obrazovanje odraslih više
  • Nastava na daljinu, raspored za maturante više
  • Uputa svim osnovnim i srednjim školama vezano uz nastavak organizacije nastave na daljinu više
  • Obavijest o održavanju stručnih ispita više