O nama
OBRAZOVNI PROGRAMI
Razvoj obrazovnih programa
Priznavanje inozemnih kvalifikacija
Pomoćnički ispit
Međunarodna suradnja i projekti
Osiguravanje kvalitete
Stručna usavršavanja
Stručni ispiti i napredovanja
Natjecanja učenika
Drugi obrazovni materijali
Dokumenti
Korisni linkovi
Arhiva novosti i najava
Kontakt
Obavijest i upute ustanovama za Obrazovanje odraslih

Kreativna radionica i stručni skup

Skills vještine, povodom Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, od 5. do 9. studenoga 2018. godine,  predstavljene su na stručnom skupu u Obrazovnom sektoru IV. Tekstil i koža , 18. listopada 2018. godine.
 
Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, dizajnerice i vlasnice uspješnog modne tvrtke  Boudoir ambasadorice strukovnih vještina za Hrvatsku, treći put,  u tjednu vještina u Beču, učenicima i nastavnicima predstavile su važnost razvoja strukovnih vještina,  mogućnosti njihove primjene u gospodarskom sektoru  neophodnim za  prepoznatljivost i konkurentnost pojedinca, modne tvrtke i društva na globalnom tržištu rada.
 
Čast nam je što smo hrvatske ambasadorice Europskog tjedna strukovnog obrazovanja 2018. i veselimo se bliskoj suradnji s Europskom komisijom kako bismo podigle svijest o ovoj važnoj inicijativi u našoj državi. Strukovne vještine i naukovanje mogu vam pomoći u otkrivanju svog talenta i pronalaženju posla iz snova. Ono vam može otvoriti vrata do mnogih zanimanja i zanata - električar, inženjer, tesar, dizajner, glazbenik, prodavač, stilist - samo su neka od njih. Popis mogućnosti je beskrajan. I ne zaboravite, strukovno obrazovanje i naukovanje nudi mogućnosti svim dobnim skupinama - nikada nije prekasno učiti!” poručile su Boudoir sestre, Martina i Morana, šireći strast i inspiraciju svim generacijama.
 
 
Kreativnom  dizajnerskom  radionicom za učenike/ce i nastavnike/ce ambasadorice strukovnog obrazovanja podijelili su svoje strukovne vještine i pokazale mladim osobama i osobama koje poučavaju koliko je važno razvijati skills vještine i cjeloživotno učiti.
 
 
http://boudoirzagreb.blogspot.com/2018/10/kreativna-radionica-i-strucni-skup.html
https://www.jutarnji.hr/Promo/uspjesne-hrvatske-dizajnerice-promoviraju-strukovna-zanimanja/8012054/
 

  

 Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Obavijest o otkazivanju Državnog natjecanja učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2020. više
  • ODLUKA O PONIŠTAVANJU JAVNOG POZIVA ZA PRIJAVU ŠKOLA DOMAĆINA ZA DRŽAVNO NATJECANJE UČENIKA STRUKOVNIH ŠKOLA - WORLDSKILLS CROATIA 2020. U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. više
  • Odluka o poništavanju Javnog poziva za prijavu autora opširnijih pisanih materijala za samostalno učenje nastavnika strukovnih predmeta više
  • Upute za vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu više
  • Preporuke za vrednovanje polaznika u formalnom sustavu obrazovanja odraslih više