O nama
OBRAZOVNI PROGRAMI
Razvoj obrazovnih programa
Priznavanje inozemnih kvalifikacija
Pomoćnički ispit
Međunarodna suradnja i projekti
Osiguravanje kvalitete
Stručna usavršavanja
Stručni ispiti i napredovanja
Natjecanja učenika
Drugi obrazovni materijali
Dokumenti
Korisni linkovi
Arhiva novosti i najava
Kontakt
Obavijest i upute ustanovama za Obrazovanje odraslih

Najava događanja

Od 22. do 24. listopada 2018. u Šibeniku će se održati II. Dani strukovnih nastavnika. Skup će okupiti više od 500 sudionika, 60 predavača iz Hrvatske i inozemstva, a u tri dana održat će se ukupno 46 predavanja i radionica. U tri dana održavanja događanja nastavnici će imati prigodu slušati različita zajednička opća predavanja i plenarna predavanja istaknutih stručnjaka i predavača te sudjelovati na radionicama unutar svakog obrazovnoga sektora. Za strukovne nastavnike ovo je jedinstvena prilika da se povežu s drugim nastavnicima iz svih dijelova Hrvatske te razmijene ideje vezane uz njihove sektore i/ili područja rada. Ovo događanje je potpuno besplatno za strukovne nastavnike te je namijenjeno prvenstveno onim nastavnicima koji nisu sudjelovali na prvom takvom događaju u ožujku 2018. g. Prijave za Dane strukovnih nastavnika započinju 5. rujna i traju do 20. rujna 2018. g. Više informacija o samom događanju i prijavama bit će dostupno uskoro na internetskim stranicama Agencije i samog događanja.
Od 8. do 9. studenoga 2018. godine u Biogradu na Moru održat će se dvodnevna Konferencija za ravnatelje. Konferencija će biti nastavak sličnih događanja što ih je organizirala Agencija sa svrhom povezivanja i jačeg uključivanja ravnatelja u naše aktivnosti. Namjera je okupiti više od 300 sudionika koji će imati prilike slušati niz predavanja, sudjelovati u radionicama te okruglim stolovima. Kao i za nastavnike, sudjelovanje na ovom događanju bit će besplatno za sve ravnatelje koji se odazovu pozivu.
U tijeku su i prijave za stručno usavršavanje nastavnika strukovnih predmeta – pripravnika koji su u obvezi polaganja stručnog ispita. Stručna usavršavanja održat će se u Zagrebu (17. rujna u Graditeljskoj tehničkoj školi, 19. rujna u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića i 21. rujna u Ugostiteljsko-turističkom učilištu), u Vinkovcima (18. rujna u Srednjoj strukovnoj školi Vinkovci) i u Zadru (20. rujna u Hotelijersko-turističkoj i ugostiteljskoj školi).
Početak listopada obilježit će ovogodišnji, dvanaesti po redu, Tjedan cjeloživotnog učenja, gdje strukovne škole sudjeluju organizacijom različitih događanja.
Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Upute za vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu više
  • Preporuke za vrednovanje polaznika u formalnom sustavu obrazovanja odraslih više
  • Važne informacije za strukovne škole, nastavnike i učenike te ustanove za obrazovanje odraslih više
  • Javni poziv za prijavu autora opširnijih pisanih materijala za samostalno učenje nastavnika strukovnih predmeta više
  • Objavljeni materijali i fotografije s 4. Dana strukovnih nastavnika više