O nama
OBRAZOVNI PROGRAMI
Razvoj obrazovnih programa
Priznavanje inozemnih kvalifikacija
Pomoćnički ispit
Međunarodna suradnja i projekti
Osiguravanje kvalitete
Stručna usavršavanja
Stručni ispiti i napredovanja
Natjecanja učenika
Drugi obrazovni materijali
Dokumenti
Korisni linkovi
Arhiva novosti i najava
Kontakt
Obavijest i upute ustanovama za Obrazovanje odraslih

Svečana dodjela Rješenja o napredovanju / ponovnom izboru u zvanje 2018.

U petak, 29. lipnja 2018., u Hotelu Antunović u Zagrebu održana je Svečana dodjela Rješenja o napredovanju / ponovnom izboru u zvanje nastavnika strukovnih predmeta.

Agencija već tradicionalno organizira ovu svečanost sa svrhom slavljenja i priznavanja uloženoga truda strukovnih nastavnika koji su prešli onu „dodatnu milju“ u svojemu profesionalnome razvoju.

U želji i nadi da uspjeh nastavnika ne prođe nezamijećeno, Agencija je ove godine s ponosom promovirala 174 nastavnika u zvanje mentora i savjetnika.

Dodijeljena su Rješenja nastavnicima koji svojom stručnošću, odnosno ljudskim, pedagoškim i metodičkim odlikama, postižu uzorne rezultate u nastavnome radu, izvannastavnim aktivnostima i izvannastavnomu stručnome radu te pridonose unaprjeđivanju procesa poučavanja, razvoju cjelokupne odgojno-obrazovne djelatnosti škole i hrvatskoga školstva.

Prepoznavanje njihova uspjeha ujedno je i poruka da se znanje, izvrsnost i zalaganje itekako prepoznaju i cijene, osobito kod  nastavnika koji kroz svoj plemenit i nesebičan rad doprinose promidžbi izvrsnosti strukovnoga obrazovanja, jačanju njegove privlačnosti i podizanju ugleda strukovnih nastavnika.

Svečanoj dodjeli nazočio je i Momir Karin, pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja, koji je, uz Milu Živčića, ravnatelja Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, dodijelio Rješenja nastavnicima.

Svečanost dodjele Rješenja, koja se održala u okviru ESF-ova projekta „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“, obogatili su glazbenim programom, već tradicionalno, učenici i profesori Glazbene škole Pavla Markovca.

Ovom prigodom zahvaljujemo svima onima koji su svojim angažmanom pridonijeli ovoj svečanosti.

Galeriju fotografija sa Svečane dodjele Rješenja možete vidjeti ovdje.

Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Odluka o poništavanju Javnog poziva za prijavu autora opširnijih pisanih materijala za samostalno učenje nastavnika strukovnih predmeta više
  • Upute za vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu više
  • Preporuke za vrednovanje polaznika u formalnom sustavu obrazovanja odraslih više
  • Važne informacije za strukovne škole, nastavnike i učenike te ustanove za obrazovanje odraslih više
  • Javni poziv za prijavu autora opširnijih pisanih materijala za samostalno učenje nastavnika strukovnih predmeta više