O nama
OBRAZOVNI PROGRAMI
Razvoj obrazovnih programa
Priznavanje inozemnih kvalifikacija
Pomoćnički ispit
Međunarodna suradnja i projekti
Osiguravanje kvalitete
Stručna usavršavanja
Stručni ispiti i napredovanja
Natjecanja učenika
Drugi obrazovni materijali
Dokumenti
Korisni linkovi
Arhiva novosti i najava
Kontakt
Obavijest i upute ustanovama za Obrazovanje odraslih

Državno natjecanje u disciplini Mladi poduzetnik

U ime domaćina i suorganizatora nazočnima se obratila ravnateljica škole Katica Kalogjera Novak, kazavši kako se u mlade poduzetnike treba ulagati i pružiti im šansu da pokažu svoje znanje i vještine, te kako je škola ponosna što je ovogodišnji domaćin državnoga natjecanja i smotre/sajma vježbeničkih tvrtki. Svečanosti je prisustvovao i pročelnik za prosvjetu, kulturu i sport dr. sc. Miroslav Huđek.
Prvo mjesto osvojio je tim iz Ekonomske škole Čakovec (Nadine Mesarić, Nikolina Bajkovec i Lara Pavić), drugo mjesto pripalo je timu iz Ekonomske škole Velika Gorica (Barbari Miković, Barbari Zubec i Ani Tolić) dok je treće mjesto zauzeo tim iz Srednje škole Glina (Martina Kovačević, Ivana Šantek i Marija Kaurić).
U sklopu natjecanja održana je i državna smotra/sajam vježbeničkih tvrtki na kojoj su članovi državnog povjerenstva i predstavnik gospodarstva, gospodin Domagoj Borščak, obilazili štandove i prema unaprijed određenim kriterijima za vrednovanje proglasili VT Lavandis d. o. o. (Gospodarska škola Varaždin) za najbolji vizualni identitet, VT Oaza d. o. o. (Ekonomska škola Velika Gorica) za najbolje osoblje na štandu te VT MEDIOP d. o. o. (Srednja škola Zabok) za najbolju prezentaciju tvrtke.
U sklopu natjecanja održan je i stručni skup za mentore pod nazivom „Korištenje edukativnoga softvera (ERP-a) u nastavi iz predmeta Vježbenička tvrtka (predavanje i radionica)“. Mentori i učenici imali su organizirani obilazak varaždinskih znamenitosti. 
        

    


 
Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Obavijest o otkazivanju Državnog natjecanja učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2020. više
  • ODLUKA O PONIŠTAVANJU JAVNOG POZIVA ZA PRIJAVU ŠKOLA DOMAĆINA ZA DRŽAVNO NATJECANJE UČENIKA STRUKOVNIH ŠKOLA - WORLDSKILLS CROATIA 2020. U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. više
  • Odluka o poništavanju Javnog poziva za prijavu autora opširnijih pisanih materijala za samostalno učenje nastavnika strukovnih predmeta više
  • Upute za vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu više
  • Preporuke za vrednovanje polaznika u formalnom sustavu obrazovanja odraslih više