Otvorene prijave za projekt BeChangeMaker 2018

WorldSkills International i HP Foundation drugu godinu zaredom pokreću projekt za mlade - BeChangeMaker.
 
Kako bi pružili priliku i globalnu platformu za nadahnuće mladih za stvaranje pozitivnih učinaka kroz svoje vještine, WorldSkills International i HP Foundation pokrenuli su 2017. pilot projekt BeChangeMaker 2017. BeChangeMaker (BCM) je online društveni poduzetnički projekt obuke koji omogućuje mladima s vještinama i velikim idejama da se osposobe i okušaju kao društveni poduzetnici.
 
Ove će se godine odabrati timovi koji će se pridružiti programu koji pruža visoko kvalitetne tečajeve iz HP LIFE-a, moćnih alata za ubrzanje njihovog napretka. Prvih pet finalista bit će pozvani da se pridruže finalu uživo u Amsterdamu tijekom Generalne skupštine WorldSkills-a. Prva tri tima bit će odabrana za primanje sredstava u iznosu od 1.000 eura i daljnju podršku u svojim zemljama.
 
Poziv za prijavu otvoren od danas do 31. svibnja. Više informacija o projektu dostupno je na web stranici bechangemaker.worldskills.org. Program će započet 15. lipnja, nakon čega će uslijediti trotjedni trening timova. Radujemo se Vašem sudjelovanju!
 
 
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Najava događanja: Treći Dani strukovnih nastavnika više
  • Iskaz interesa (pretprijave učenika) za natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2020. - produžen rok više
  • Pravila i upute za organizaciju i provedbu natjecanja učenika strukovnih škola u šk. godini 2019./2020. više
  • SVEČANO OTVORENJE 13. TJEDNA CJELOŽIVOTNOG UČENJA više
  • Započele su prijave za sudjelovanje na 3. Danima strukovnih nastavnika više