O nama
OBRAZOVNI PROGRAMI
Razvoj obrazovnih programa
Priznavanje inozemnih kvalifikacija
Pomoćnički ispit
Međunarodna suradnja i projekti
Osiguravanje kvalitete
Stručna usavršavanja
Stručni ispiti i napredovanja
Natjecanja učenika
Drugi obrazovni materijali
Dokumenti
Korisni linkovi
Arhiva novosti i najava
Kontakt
Obavijest i upute ustanovama za Obrazovanje odraslih

U ponedjeljak, 2. listopada počinje kampanja 11. Tjedan cjeloživotnog učenja

U ponedjeljak, 2. 10. 2017. svečanim otvorenjem u Pučkom otvorenom učilištu Koprivnica počinje nacionalna obrazovna kampanja 11. Tjedan cjeloživotnog učenja koju u trajanju od 2. do 8. listopada 2017. provodi Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih sa svojim partnerima.

Uz kratku najavu kampanje, pozivamo vas da pogledate i dokumentarni film o ovogodišnjim dobitnicima nagrade “Maslačak znanja“ za postignuća u učenju odraslih osoba, koji kao polaznici različitih programa i oblika učenja potiču  i motiviraju sve građane/ke u Republici Hrvatskoj da se uključe u neki oblik učenja i obrazovanja.
Dokumentarni film Kreni, nauči, poleti o osobama koje su učenjem i obrazovanjem promijenile svoj životni put također vas može inspirirati da se uključite u ovogodišnju kampanju.

Filmovi su u vlasništvu Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te ih možete slobodno koristiti i distribuirati.

Za sve informacije i dodatne upite obratite se Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, kontakt osobi Mariu  Vučiću, voditelju kampanje (099 439 54 83, T +385 1 6274 646), elektroničkim putem na adresu ksenija.banovic@asoo.hr  ili nekom od regionalnih koordinatora.
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Prijave za IV. konferenciju za ravnatelje strukovnih škola više
  • Objavljeni su materijali sa 3. Dana strukovnih nastavnika više
  • Najava događanja: Treći Dani strukovnih nastavnika više
  • Iskaz interesa (pretprijave učenika) za natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2020. - produžen rok više
  • Pravila i upute za organizaciju i provedbu natjecanja učenika strukovnih škola u šk. godini 2019./2020. više