O nama
OBRAZOVNI PROGRAMI
Razvoj obrazovnih programa
Priznavanje inozemnih kvalifikacija
Pomoćnički ispit
Međunarodna suradnja i projekti
Osiguravanje kvalitete
Stručna usavršavanja
Stručni ispiti i napredovanja
Natjecanja učenika
Drugi obrazovni materijali
Dokumenti
Korisni linkovi
Arhiva novosti i najava
Kontakt
Obavijest i upute ustanovama za Obrazovanje odraslih

SVEČANA DODJELA RJEŠENJA O NAPREDOVANJU/PONOVNOM IZBORU U ZVANJE

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih 18. prosinca 2015. godine organizirala je svečanu dodjelu rješenja o napredovanju ili ponovnom izboru u zvanje nastavnika strukovnih predmeta.

Tog dana su prof. dr. sc. Vedran Mornar, ministar Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, i gosp. Mile Živčić, ravnatelj Agencije, uručili rješenja 123 nastavnika, od kojih 39 po prvi put napreduje u zvanje mentor, dok ih je 16 to zvanje obnovilo, a u zvanje savjetnik po prvi put je promovirano 44 nastavnika, dok su zvanje savjetnika obnovila 24 nastavnika/nastavnice strukovnih škola.

Svečanoj promociji je, uz Ministra, nazočila i gđa Monika Vričko, načelnica Sektora za srednjoškolski odgoj i obrazovanje, ravnateljice i ravnatelji strukovnih škola te savjetnici u Agenciji.
Školski zbor Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, pod vodstvom gđe Ane Janković, prof. glazbene kulture, uveličao je ovu svečanost.

Svim nastavnicima i ovom prigodom čestitamo, a svim koji su nam pomogli u organizaciji i realizaciji ove svečanosti od srca zahvaljujemo.

Galeriju fotografija možete pogledati ovdje 
 
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Produžen je Javni poziv trgovačkim društvima, ustanovama, obrtima i drugim pravnim subjektima za organizaciju stručnoga skupa za usavršavanje nastavnika strukovnih predmeta više
  • Odluka o izboru dobitnika nagrade "Maslačak znanja"za postignuća u učenju odraslih osoba više
  • PRODUŽEN JE JAVNI POZIV ZA PRIJAVU PREDAVAČA NA STRUČNIM SKUPOVIMA ZA NASTAVNIKE STRUKOVNIH PREDMETA više
  • PRODUŽEN JE JAVNI POZIV ZA PRIJAVU DOMAĆIH PREDAVAČA NA ZAJEDNIČKIM OPĆIM PREDAVANJIMA I SEKTORSKIM PREDAVANJIMA/RADIONICAMA NA 3. DANIMA STRUKOVNIH NASTAVNIKA više
  • JAVNI POZIV TRGOVAČKIM DRUŠTVIMA, USTANOVAMA, OBRTIMA I DRUGIM PRAVNIM SUBJEKTIMA ZA ORGANIZACIJU STRUČNOGA SKUPA ZA USAVRŠAVANJE NASTAVNIKA STRUKOVNIH PREDMETA više