Europska komisija pokrenula natječaj namijenjen svim učenicima u naukovanju

Voliš svoje naukovanje? Ovo je natječaj za tebe!

Europska komisija pokrenula natječaj namijenjen svim zainteresiranim učenicama/ima koji su uključeni u naukovanje. Prijave traju do ponoći 23. studenog 2015. po srednjoeuropskom vremenu.
 

Jesi li učenica/ik koji je uključen u naukovanje?

Ako jesi, pozivamo te da sudjeluješ u našem #lovemyapprenticeship natječaju. Riječ je o foto i video natječaju za naučnike diljem Europe. Ovo je tvoja prilika da svima pokažeš kako je dobro tvoje naukovanje, a uz to i osvojiš nagradu!
 
Kako sudjelovati?
 
Sve što trebaš napraviti je slikati se ili snimiti kratki video sebe na radnom mjestu i to objaviti na Facebooku, Twitteru ili instagramu s napomenom:
 
‘I’m taking part in the #lovemyapprenticeship contest’
 
 
Žiri će zatim odabrati pobjednika među 10 najpopularnijih objava koje su dobile najviše lajkova na Facebooku ili Instagramu, ili oznaka favourite na Twitteru. Sudjelovanje na natjecanju podrazumijeva prihvaćanje pravila.
 
Što možeš osvojiti?
 
Glavna nagrada je dvotjedno putovanje s jezičnim tečajem engleskog, francuskog, njemačkog ili španjolskog – odličan način da pojačaš svoj životopis i u isto vrijeme otkriješ jedan novi grad! Nagrada pokriva putne troškove u iznosu do €500 te smještaj (u okviru školske ustanove ili u obitelji).
 
U slučaju da ti ipak promakne glavna nagrada, i dalje ti ostaje šansa da osvojiš jednu od ostalih 15 nagrada: selfie štap, fisheye objektiv ili komplet baterija.  
 
Više informacija na stranici:  http://ec.europa.eu/social/apprentice_competition.jsp
Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Obavijest o otkazivanju Državnog natjecanja učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2020. više
  • ODLUKA O PONIŠTAVANJU JAVNOG POZIVA ZA PRIJAVU ŠKOLA DOMAĆINA ZA DRŽAVNO NATJECANJE UČENIKA STRUKOVNIH ŠKOLA - WORLDSKILLS CROATIA 2020. U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. više
  • Odluka o poništavanju Javnog poziva za prijavu autora opširnijih pisanih materijala za samostalno učenje nastavnika strukovnih predmeta više
  • Upute za vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu više
  • Preporuke za vrednovanje polaznika u formalnom sustavu obrazovanja odraslih više