O nama
OBRAZOVNI PROGRAMI
Razvoj obrazovnih programa
Priznavanje inozemnih kvalifikacija
Pomoćnički ispit
Međunarodna suradnja i projekti
Osiguravanje kvalitete
Stručna usavršavanja
Stručni ispiti i napredovanja
Natjecanja učenika
Drugi obrazovni materijali
Dokumenti
Korisni linkovi
Arhiva novosti i najava
Kontakt
Obavijest i upute ustanovama za Obrazovanje odraslih

Otvoren 9. Tjedan cjeloživotnog učenja (28. rujna - 4. listopada 2015.) Uključite se u procese cjeloživotnog učenja jer - Dobro je učiti!

Svečano otvorenje 9. Tjedna cjeloživotnog učenja održano je danas u Rijeci, kada su  dodijeljene nagrade "Maslačak znanja" za postignuća u učenju odraslih osoba (film o dobitnicima nagrade Maslačak znanja možete pogledati ovdje - https://www.youtube.com/watch?v=_yFcPB1xwzc).

Tjedan je, u ime ministra znanosti, obrazovanja i sporta dr. sc. Vedrana Mornara, otvorila njegova pomoćnica Tanja Djaković. Uzvanicima su se u, ime domaćina, obratili Vojko Obersnel, gradonačelnik, i Edita Stilin, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije, te, u ime organizatora, Mile Živčić, ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Otvorenju Tjedna nazočilo je više od 120 uzvanika.

Tijekom Tjedna održat će se događanja u svim županijama Republike Hrvatske. (Link na stranicu: http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/novosti/tjedan-cjelo%C5%BEivotnog-u%C4%8Denja-2015.aspx )
Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • HEP dodjeljuje 129 stipendija učenicima i studentima više
  • Javni poziv za prijavu domaćih predavača na zajedničkim i sektorskim predavanjima/radionicama na 4. Danima strukovnih nastavnika više
  • STRUČNI SKUPOVI ZA PRIPRAVNIKE - NASTAVNIKE STRUKOVNIH PREDMETA više
  • SVEČANA DODJELA RJEŠENJA O NAPREDOVANJU / PONOVNOM IZBORU U ZVANJE više
  • VODITELJI MEĐUŽUPANIJSKIH STRUČNIH VIJEĆA - SVI SEKTORI više