Popis prijavljenih kandidata za pomoćničke ispite u 1. roku

Prema Kalendaru pomoćničkih ispita za razdoblje od lipnja 2015. do ožujka 2016. (KLASA: 133-01/15-07/01, URBROJ: 332-06-00/2-15-01 od 11. svibnja 2015.), dana 9. srpnja 2015. godine u školama u kojima su učenici prijavili polaganje ispita provodit će se pisani dio pomoćničkog ispita.

Popis učenika koji su u školskoj godini 2014./2015. uspješno završili srednje obrazovanje u strukovnim programima za vezane obrte, a koji mogu pristupiti ispitu, možete pronaći ovdje.

Mapa s popisom nalazi se u sažetom/ZIP formatu te ju je, nakon preuzimanja na svoje računalo, korištenjem odgovarajućega programa (možete ga preuzeti ovdje), potrebno prebaciti iz sažetog/ZIP formata. Nakon ovoga postupka moći ćete pregledati mapu s popisom u kojoj se nalaze podmape s nazivima škola i zanimanja u kojima će se pomoćnički ispit provoditi.NAPOMENA:
 
3. srpnja 2015.  Dodatak popisa učenika za polaganje pomoćničkog ispita u prvom roku (Obrtnička i tehnička škola Ogulin, Obrtnička škola Split, Srednja strukovna škola Makarska, Srednja škola Dugo Selo, Srednja škola Hvar-Jelsa, Srednja škola Mate Blažine Labin, Srednja škola Vrbovec, Tehnička i industrijska škola Ruđera Boškovića u Sinju, Tehnička škola Karlovac, Tehnička škola Daruvar).
 

 
Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Važne informacije za strukovne škole, nastavnike i učenike te ustanove za obrazovanje odraslih više
  • Javni poziv za prijavu autora opširnijih pisanih materijala za samostalno učenje nastavnika strukovnih predmeta više
  • Objavljeni materijali i fotografije s 4. Dana strukovnih nastavnika više
  • Obavijest o načinu upućivanja zahtjeva i upita Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih više
  • Nastava na daljinu, raspored za maturante više