O nama
OBRAZOVNI PROGRAMI
Razvoj obrazovnih programa
Priznavanje inozemnih kvalifikacija
Pomoćnički ispit
Međunarodna suradnja i projekti
Osiguravanje kvalitete
Stručna usavršavanja
Stručni ispiti i napredovanja
Natjecanja učenika
Drugi obrazovni materijali
Dokumenti
Korisni linkovi
Arhiva novosti i najava
Kontakt
Obavijest i upute ustanovama za Obrazovanje odraslih

Pokreće se potpuno nova europska platforma za obrazovanje odraslih

Elektronička platforma za obrazovanje odraslih u Europi - poznata kao EPALE - nova je inicijativa u sklopu dugoročne obveze EU-a za promicanje kvalitete obrazovanja odraslih u Europi i nju financijski podržava Europska komisija. Bit će dostupna nastavnicima, instruktorima i volonterima, kao i donositeljima politika, istraživačima i akademskim djelatnicima uključenima u obrazovanje odraslih.
EPALE će imati niz posebnih značajki koje će ga činiti glavnim mrežnim mjestom za obrazovanje odraslih u Europi. Nudit će interaktivne mreže koje će korisnicima omogućiti da se povežu s drugima diljem Europe, sudjeluju u raspravama i razmjenjuju dobre prakse. 
Kalendar europskih i nacionalnih događanja omogućit će korisnicima da uvijek budu upoznati s mogućnostima za profesionalni razvoj. Tekuće novosti i udarni članci koje će pisati vodeći stručnjaci u području obrazovanja odraslih osigurat će korisnicima EPALE-a dostupnost najnovijih politika i rasprava u području obrazovanja odraslih.
EPALE će biti višejezična platforma kako bi korisnici u bilo kojoj državi članici mogli u cijelosti iskoristiti stranicu i njezine brojne sadržaje. To će biti stranica otvorenog tipa, što znači da će se korisnici moći povezivati s drugim stručnjacima, nastavnicima i volonterima u području obrazovanja odraslih diljem Europe.
Svaka će zemlja sudionica pridonijeti informacijama, događajima, sadržajima itd. 
Stranica je zamišljena sa svrhom da postane trajni čimbenik u svijetu obrazovanja odraslih.
Budući korisnici mogu se uključiti već sad - sudjelovanjem u anketi koju mogu naći na EPALE-ovoj stranici te mogu pomoći u oblikovanju sadržaja na njoj.
http://ec.europa.eu/epale/HR/
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Hrvatska sudjeluje na najvećem svjetskom natjecanju mladih u vještinama - WorldSkills Kazan 2019 više
  • Produžen je Javni poziv trgovačkim društvima, ustanovama, obrtima i drugim pravnim subjektima za organizaciju stručnoga skupa za usavršavanje nastavnika strukovnih predmeta više
  • Odluka o izboru dobitnika nagrade "Maslačak znanja"za postignuća u učenju odraslih osoba više
  • PRODUŽEN JE JAVNI POZIV ZA PRIJAVU PREDAVAČA NA STRUČNIM SKUPOVIMA ZA NASTAVNIKE STRUKOVNIH PREDMETA više
  • PRODUŽEN JE JAVNI POZIV ZA PRIJAVU DOMAĆIH PREDAVAČA NA ZAJEDNIČKIM OPĆIM PREDAVANJIMA I SEKTORSKIM PREDAVANJIMA/RADIONICAMA NA 3. DANIMA STRUKOVNIH NASTAVNIKA više