VETIS

Agencija za strukovno obrazovanje je izradila informacijski sustav strukovnog obrazovanja – VETIS.

VETIS objedinjava i omogućava obradbu svih bitnih podataka o školama, učenicima, djelatnicima, školskoj opremi, školskim zgradama i prostorima, športskim dvoranama, učeničkim domovima, prijavama učenika na natjecanja, prijavama nastavnika na stručne skupove, itd., potrebnih za analizu, planiranje, praćenje i upravljanje strukovnim obrazovanjem.VETIS objedinjava i omogućava obradbu svih bitnih podataka o školama, učenicima, djelatnicima, školskoj opremi, školskim zgradama i prostorima, športskim dvoranama, učeničkim domovima, prijavama učenika na natjecanja, prijavama nastavnika na stručne skupove, itd., potrebnih za analizu, planiranje, praćenje i upravljanje strukovnim obrazovanjem.
 
Moduli VETIS-a:
 
-        Potpora županijskim i državnim natjecanjima u svim disciplinama
-        Stručno usavršavanje nastavnika
-        Potpora izradbi i održavanju pedagoških standarda
-        Prijave i upisi
-        Stručni ispiti i napredovanja nastavnika
-        SUVT – Središnji ured vježbeničkih tvrtki

Agencija za strukovno obrazovanje osnovala je u sklopu VETIS-a Središnji ured vježbeničkih tvrtki radi popularizacije i afirmacije poduzetničkih kompetencija i poduzetničkih aktivnosti kod svih učenika/ca strukovnih škola u Republici Hrvatskoj.
Osnivanjem SUVT-a Agencija za strukovno obrazovanje podupire razvoj svih općih i strukovnih kompetencija naših učenika. To je istodobno i potpora izgradnji društva znanja u kojem učenici, nastavnici i škole moraju imati posebno mjesto i posebno značenje.
 
Najnužniji tehnički uvjeti za korištenje VETIS-a:
Sve što je potrebno za rad u sustavu jest stolno ili prijenosno računalo koje ima pristup internetu, internetski pretraživač i Adobe Reader 7.0 ili noviji.
Podržani internetski pretraživači su Mozilla Firefox (inačica 2.0 ili novija) i Microsoft Internet Explorer (inačica 6.0 ili novija).
Preporučamo korištenje pretraživača Mozilla Firefox zbog bržeg rada.
 
 
Podrška
Radnim danom 9:00 do 15:00 sati na 01/62 74 621 ili vetis@asoo.hr
 
Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Obavijest o otkazivanju Državnog natjecanja učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2020. više
  • ODLUKA O PONIŠTAVANJU JAVNOG POZIVA ZA PRIJAVU ŠKOLA DOMAĆINA ZA DRŽAVNO NATJECANJE UČENIKA STRUKOVNIH ŠKOLA - WORLDSKILLS CROATIA 2020. U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. više
  • Odluka o poništavanju Javnog poziva za prijavu autora opširnijih pisanih materijala za samostalno učenje nastavnika strukovnih predmeta više
  • Upute za vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu više
  • Preporuke za vrednovanje polaznika u formalnom sustavu obrazovanja odraslih više