NAJAVA: Završna konferencija projekta "Istraživanje tržišta rada"

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a u sklopu Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA), komponenta IV - Razvoj ljudskih potencijala, korisnik projekta "Istraživanje tržišta rada" financiranog od Europske Unije.

Glavni je cilj projekta bio pružati potporu Agenciji u razvoju i planiranju metoda za istraživanje potreba tržišta rada nužnih za usklađivanje ponude strukovnog obrazovanja s potražnjom na tržištu rada. U sklopu projekta provelo se i testno on-line istraživanje čiji je cilj bio prikupiti informacije izravno od poslodavaca o nekim od najčešćih zanimanja i kompetencija u 13 obrazovnih sektora, o budućim potrebama i planovima u pogledu potreba za različitim tipovima radne snage u svrhu planiranja ponude strukovnog obrazovanja.

Završna konferencija projekta održat će se 26. rujna 2012., od 10 do 12.30 sati, u Hotelu Regent Esplanade, Mihanovićeva ulica 1, Zagreb.

Konferencija ima za cilj upoznati predstavnike obrazovnog i gospodarskog sektora, partnere projekta i dionike u strukovnom obrazovanju, stručnu i širu javnost te predstavnike medija s postignutim rezultatima i ishodima projekta.

Bilo bi nam zadovoljstvo ukoliko biste svojim sudjelovanjem uveličali našu konferenciju te Vas molimo da zbog ograničenog broja mjesta potvrdite svoj dolazak do 20. rujna 2012. gđi. Maji Jukić, na e-mail maja.jukic@asoo.hr.
 
Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Važne informacije za strukovne škole, nastavnike i učenike te ustanove za obrazovanje odraslih više
  • Javni poziv za prijavu autora opširnijih pisanih materijala za samostalno učenje nastavnika strukovnih predmeta više
  • Objavljeni materijali i fotografije s 4. Dana strukovnih nastavnika više
  • Obavijest o načinu upućivanja zahtjeva i upita Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih više
  • Nastava na daljinu, raspored za maturante više