NAJAVA: Završna konferencija projekta "Istraživanje tržišta rada"

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a u sklopu Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA), komponenta IV - Razvoj ljudskih potencijala, korisnik projekta "Istraživanje tržišta rada" financiranog od Europske Unije.

Glavni je cilj projekta bio pružati potporu Agenciji u razvoju i planiranju metoda za istraživanje potreba tržišta rada nužnih za usklađivanje ponude strukovnog obrazovanja s potražnjom na tržištu rada. U sklopu projekta provelo se i testno on-line istraživanje čiji je cilj bio prikupiti informacije izravno od poslodavaca o nekim od najčešćih zanimanja i kompetencija u 13 obrazovnih sektora, o budućim potrebama i planovima u pogledu potreba za različitim tipovima radne snage u svrhu planiranja ponude strukovnog obrazovanja.

Završna konferencija projekta održat će se 26. rujna 2012., od 10 do 12.30 sati, u Hotelu Regent Esplanade, Mihanovićeva ulica 1, Zagreb.

Konferencija ima za cilj upoznati predstavnike obrazovnog i gospodarskog sektora, partnere projekta i dionike u strukovnom obrazovanju, stručnu i širu javnost te predstavnike medija s postignutim rezultatima i ishodima projekta.

Bilo bi nam zadovoljstvo ukoliko biste svojim sudjelovanjem uveličali našu konferenciju te Vas molimo da zbog ograničenog broja mjesta potvrdite svoj dolazak do 20. rujna 2012. gđi. Maji Jukić, na e-mail maja.jukic@asoo.hr.
 
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Najava događanja: Treći Dani strukovnih nastavnika više
  • Iskaz interesa (pretprijave učenika) za natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2020. - produžen rok više
  • Pravila i upute za organizaciju i provedbu natjecanja učenika strukovnih škola u šk. godini 2019./2020. više
  • SVEČANO OTVORENJE 13. TJEDNA CJELOŽIVOTNOG UČENJA više
  • Započele su prijave za sudjelovanje na 3. Danima strukovnih nastavnika više