NAJAVA: Završna konferencija projekta "Istraživanje tržišta rada"

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a u sklopu Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA), komponenta IV - Razvoj ljudskih potencijala, korisnik projekta "Istraživanje tržišta rada" financiranog od Europske Unije.

Glavni je cilj projekta bio pružati potporu Agenciji u razvoju i planiranju metoda za istraživanje potreba tržišta rada nužnih za usklađivanje ponude strukovnog obrazovanja s potražnjom na tržištu rada. U sklopu projekta provelo se i testno on-line istraživanje čiji je cilj bio prikupiti informacije izravno od poslodavaca o nekim od najčešćih zanimanja i kompetencija u 13 obrazovnih sektora, o budućim potrebama i planovima u pogledu potreba za različitim tipovima radne snage u svrhu planiranja ponude strukovnog obrazovanja.

Završna konferencija projekta održat će se 26. rujna 2012., od 10 do 12.30 sati, u Hotelu Regent Esplanade, Mihanovićeva ulica 1, Zagreb.

Konferencija ima za cilj upoznati predstavnike obrazovnog i gospodarskog sektora, partnere projekta i dionike u strukovnom obrazovanju, stručnu i širu javnost te predstavnike medija s postignutim rezultatima i ishodima projekta.

Bilo bi nam zadovoljstvo ukoliko biste svojim sudjelovanjem uveličali našu konferenciju te Vas molimo da zbog ograničenog broja mjesta potvrdite svoj dolazak do 20. rujna 2012. gđi. Maji Jukić, na e-mail maja.jukic@asoo.hr.
 
Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Javni poziv za prijavu domaćih predavača na zajedničkim i sektorskim predavanjima/radionicama na 4. Danima strukovnih nastavnika više
  • STRUČNI SKUPOVI ZA PRIPRAVNIKE - NASTAVNIKE STRUKOVNIH PREDMETA više
  • SVEČANA DODJELA RJEŠENJA O NAPREDOVANJU / PONOVNOM IZBORU U ZVANJE više
  • VODITELJI MEĐUŽUPANIJSKIH STRUČNIH VIJEĆA - SVI SEKTORI više
  • Konferencija „Aktualnosti u sustavu obrazovanja odraslih“ više