O nama
OBRAZOVNI PROGRAMI
Razvoj obrazovnih programa
Priznavanje inozemnih kvalifikacija
Pomoćnički ispit
Međunarodna suradnja i projekti
Osiguravanje kvalitete
Stručna usavršavanja
Stručni ispiti i napredovanja
Natjecanja učenika
Drugi obrazovni materijali
Dokumenti
Korisni linkovi
Arhiva novosti i najava
Kontakt
Obavijest i upute ustanovama za Obrazovanje odraslih

Svečano uručena Rješenja o napredovanju u zvanju i nagrade „Faust Vrančić“ – galerije fotografija

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizirala je svečane dodjele Rješenja o napredovanju i ponovnom izboru u zvanje nastavnika strukovnih predmeta   te  nagrada „Faust Vrančić“ učenicama i učenicima za postignuto prvo mjesto na državnim natjecanjima  u strukovnim disciplinama, odnosno priznanja za postignuto jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima, smotrama, izložbama te zahvalnice njihovim mentorima i mentoricama za postignute izvrsne rezultate u pripremanju učenika za sudjelovanje na spomenutim događanjima tijekom školske godine 2011./2012.

Svečanostima, održanima 20. lipnja 2012. u hotelu Antunović u Zagrebu, nazočili su gđa Ankica Nježić, pomoćnica ministra za odgoj i obrazovanje, ravnatelj ASOO-a gospodin Ivan Šutalo te predstavnici  obrazovnih ustanova u RH.  
Nakon provedenoga postupka praćenja rada nastavnika strukovnih predmeta i procjeni kandidata za napredovanje u zvanje profesor mentor i profesor savjetnik, dodijeljeno je 115 Rješenja o napredovanju i ponovnom izboru u zvanje nastavnika strukovnih predmeta.
Učenici - državni prvaci, njih 92 - sa 76 mentora - došli su  iz 53 škole diljem Republike  Hrvatske, a od međunarodnih natjecanja u 2012. godini 24 učenika su, uz pomoć17 mentora, osvojila jedno od prva tri mjesta.

Galeriju fotografija s dodjele Rješenja o napredovanju i ponovnom izboru u zvanje nastavnika strukovnih predmeta pogledajte ovdje.
Galeriju fotografija s dodjele nagrade „Faust Vrančić“ pogledajte ovdje.
 
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Najava događanja: Treći Dani strukovnih nastavnika više
  • Iskaz interesa (pretprijave učenika) za natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2020. - produžen rok više
  • Pravila i upute za organizaciju i provedbu natjecanja učenika strukovnih škola u šk. godini 2019./2020. više
  • SVEČANO OTVORENJE 13. TJEDNA CJELOŽIVOTNOG UČENJA više
  • Započele su prijave za sudjelovanje na 3. Danima strukovnih nastavnika više