Obavijest školama - Internetski alat za provedbu samovrjednovanja

U okviru razvoja osiguranja kvalitete u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, razvijen je sustav samovrjednovanja strukovnih škola. Strukovnim školama je na raspolaganju Priručnik za provedbu samovrjednovanja te internetski alat e-kvaliteta koji omogućuje jednostavno generiranje izvješća o samovrjednovanju.
 

Strukovnim školama je na njihove e-mail adrese upućen dopis sa korisničkim imenom i lozinkom. Ukoliko škola nije obavijest s korisničkim imenom, lozinkom i uputama, potrebno je da pošalje upit na e-mail adresu: e.kvaliteta@asoo.hr
 
Tijekom ove godine, strukovne škole su pozvane testirati sustav i generirati probno izvješće o samovrjednovanju, a od školske godine 2012/13 sustav će biti u obveznoj uporabi u školama odnosno, strukovne škole se podnositi redovita godišnja izvješća o samovrjednovanju.
 
U slučaju nejasnoća ili potrebe za detaljnom informacijom, upiti se zaprimaju putem e-adrese e.kvaliteta@asoo.hr.
 
Također, na internetskim stranicama Agencije, uskoro će biti navedeni datumi stručnih usavršavanja za područje osiguranja kvalitete kao i popis viših savjetnika Agencije koji će biti kontakt osobe strukovnim školama.
Bolje obrazovanje
Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • HEP dodjeljuje 129 stipendija učenicima i studentima više
  • Javni poziv za prijavu domaćih predavača na zajedničkim i sektorskim predavanjima/radionicama na 4. Danima strukovnih nastavnika više
  • STRUČNI SKUPOVI ZA PRIPRAVNIKE - NASTAVNIKE STRUKOVNIH PREDMETA više
  • SVEČANA DODJELA RJEŠENJA O NAPREDOVANJU / PONOVNOM IZBORU U ZVANJE više
  • VODITELJI MEĐUŽUPANIJSKIH STRUČNIH VIJEĆA - SVI SEKTORI više