O nama
OBRAZOVNI PROGRAMI
Razvoj obrazovnih programa
Priznavanje inozemnih kvalifikacija
Pomoćnički ispit
Međunarodna suradnja i projekti
Osiguravanje kvalitete
Stručna usavršavanja
Stručni ispiti i napredovanja
Natjecanja učenika
Drugi obrazovni materijali
Dokumenti
Korisni linkovi
Arhiva novosti i najava
Kontakt
Obavijest i upute ustanovama za Obrazovanje odraslih

Svečana promocija nastavnika struke iz strukovnih škola u zvanje mentora i savjetnika

Svečana promocija nastavnika struke iz strukovnih škola u zvanje mentora i savjetnika održat će se 25. studenoga 2011. godine u kongresnoj dvorani Globus na Zagrebačkom velesajmu, Zagreb, Avenija Dubrovnik 15, s početkom u 11,00 sati.
Na ovoj svečanosti bit će promovirano 186 nastavnika struke koji će, iz ruku državnoga tajnika Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa gosp. Želimira Janjića i ravnatelja Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih gosp. Ivana Šutala, primiti rješenja o napredovanju ili ponovnom izboru u zvanje. To je prva generacija nastavnika struke kojima će se uručiti rješenja Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih o napredovanju ili ponovnom izboru u zvanje.

Svečana promocija nastavnika struke iz strukovnih škola održat će se istodobno sa svečanom promocijom odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika iz predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova.
Svečanost promocije će svojim uvodnim pozdravnim govorom uveličati i ministar znanosti, obrazovanja i športa dr. sc. Radovan Fuchs.

U ime Predsjednika Republike Hrvatske dodjeli rješenja o napredovanju ili ponovnom izboru u zvanje nazočit će mr. sc. Zrinka Vrabec Mojzeš, savjetnica Predsjednika Republike Hrvatske za društvene djelatnosti.

Abecedni popis nastavnika možete vidjeti ovdje.

Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Produžen je Javni poziv trgovačkim društvima, ustanovama, obrtima i drugim pravnim subjektima za organizaciju stručnoga skupa za usavršavanje nastavnika strukovnih predmeta više
  • Odluka o izboru dobitnika nagrade "Maslačak znanja"za postignuća u učenju odraslih osoba više
  • PRODUŽEN JE JAVNI POZIV ZA PRIJAVU PREDAVAČA NA STRUČNIM SKUPOVIMA ZA NASTAVNIKE STRUKOVNIH PREDMETA više
  • PRODUŽEN JE JAVNI POZIV ZA PRIJAVU DOMAĆIH PREDAVAČA NA ZAJEDNIČKIM OPĆIM PREDAVANJIMA I SEKTORSKIM PREDAVANJIMA/RADIONICAMA NA 3. DANIMA STRUKOVNIH NASTAVNIKA više
  • JAVNI POZIV TRGOVAČKIM DRUŠTVIMA, USTANOVAMA, OBRTIMA I DRUGIM PRAVNIM SUBJEKTIMA ZA ORGANIZACIJU STRUČNOGA SKUPA ZA USAVRŠAVANJE NASTAVNIKA STRUKOVNIH PREDMETA više