TJEDAN CJELOŽIVOTNOG UČENJA U CIJELOJ HRVATSKOJ

Agencija za obrazovanje odraslih u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa te ustanovama i ostalim partnerima organizira Tjedan cjeloživotnog učenja od 28. rujna do 2. listopada u cijeloj Republici Hrvatskoj kako bi naglasila važnost i povezanost obrazovanja kao učinkovite mjere za smanjenje nezaposlenosti i ostvarenja trajne zapošljivosti. Time će se još jedanput promovirati i senzibilizirati javnost za cjeloživotno učenje i istaknuti važnost provedbe obrazovnih kampanja i društveno odgovornih projekata i aktivnosti.

Ovogodišnjem Tjednu priključile su se brojne mjerodavne ustanove s različitim djelokrugom rada, čime je potvrđeno prepoznavanje važnosti obrazovanja tijekom cijelog života. Cjelokupni program obilježavanja Tjedna možete vidjeti na internetskoj stranici http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/, i to u kategoriji Tjedan cjeloživotnog učenja, potkategorija Programi. 

Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Javni poziv za prijavu predavača na stručnim skupovima za nastavnike strukovnih predmeta više
  • Otvorene prijave za stručne skupove kod poslodavaca za nastavnike strukovnih predmeta više
  • Svečana dodjela Rješenja o napredovanju/ ponovnom izboru u zvanje više
  • Javni poziv za prijavu domaćih predavača na zajedničkim i sektorskim predavanjima/radionicama na 3. danima strukovnih nastavnika više
  • Održan VII. Međunarodni andragoški simpozij više