VELIKI ODAZIV NA DVA SEMINARA AGENCIJE

Dva su seminara Agencije za obrazovanje odraslih uspješno završena, a bila su namijenjena ravnateljima i voditeljima obrazovanja odraslih u sustavu obrazovanja odraslih te održana u Zagrebu u hotelu Four Points by Sheraton Panorama.

U četvrtak i petak (10. i 11. rujna) održan je Seminar za ravnatelje srednjoškolskih ustanova u organizaciji Agencije i Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja, a odazvale su se 134 osobe.

Tom skupu pozdravnom su se riječi obratili gospodin Želimir Janjić, državni tajnik u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa, gospodin Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje i šport grada Zagreba, i v. d. ravnatelja Agencije za obrazovanje odraslih gospodin Mile Živčić.

Drugi Seminar za ravnatelje i voditelje obrazovanja odraslih u ustanovama za obrazovanje odraslih održan je u ponedjeljak i utorak (14. i 15. rujna), a odazvala se 151 osoba.

Ono što karakterizira oba seminara izniman je odaziv i zanimanje za teme koje su prezentirane tijekom navedena četiri dana.

Prezentacije sa seminara možete pronaći ovdje:

     

     

     

  

Pikaso
Refernet
world skills croatia
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • Javni poziv za prijavu predavača na stručnim skupovima za nastavnike strukovnih predmeta više
  • Otvorene prijave za stručne skupove kod poslodavaca za nastavnike strukovnih predmeta više
  • Svečana dodjela Rješenja o napredovanju/ ponovnom izboru u zvanje više
  • Javni poziv za prijavu domaćih predavača na zajedničkim i sektorskim predavanjima/radionicama na 3. danima strukovnih nastavnika više
  • Održan VII. Međunarodni andragoški simpozij više